Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
OpenStreetMaps 2023-05-06, 10:06 3
To jest Lidl w Zielonej Górze na Zaciszu gdyby ktoś pytał .
Gdy koło niego przechodzę zawsze krzyczę Heil Lidla!
Jest to " Sklep który Polsce i Polakom szkodzi potrójnie " A ci co w nim kupują to pożyteczni durnie.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
SkoPio1 2023-05-06, 10:22 51
Kurczę, coś tu nie gra. W pasku adresu mam Sadistic, a nie Pudelek czy Debilek...
Dziwne...
Zgłoś
KaweX 2023-05-06, 10:33 5
nie śmieszne.... ktos chciał być śmieszny ale sie nie udało
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-05-06, 12:12 2
OpenStreetMaps napisał/a:

Jest to " Sklep który Polsce i Polakom szkodzi potrójnie " A ci co w nim kupują to pożyteczni durnie.

Zgłoś
pochminick 2023-05-06, 12:16 8
OpenStreetMaps napisał/a:

Zacznij brać w końcu leki.
Jeśli nie masz jakichś przepisanych - bierz cokolwiek. Mogą tylklo pomóc.
Zgłoś
Ronin69 2023-05-06, 12:30 6
Zgłoś
gabriel0 2023-05-06, 13:37 1
pochminick napisał/a:

To że wczoraj w gietrzwałdzie protestowali przeciwko ogromnemu składowisku śmieci lidla to już ci w telewozorze nie powiedzieli?

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-05-06, 14:11 3
gabriel0 napisał/a:

To że wczoraj w gietrzwałdzie protestowali przeciwko ogromnemu składowisku śmieci lidla to już ci w telewozorze nie powiedzieli?

Lidl jako jeden z największych producentów śmieci (ktoś przecież ten towar w takich opakowaniach zamawia) ma wyj🤬e jajca na ekologię. UE niedługo każe nam sortować gówno na 3 klasy podczas gdy niemieckie firmy mają w dupie ekologię i robią u nas kasę. Która z butelek piwa kupionego w polskim Lidlu jest zwrotna i mam tu na myśli ich marki? Łaskawie postawili butelkomaty na plastik w kilku miejscachi bo do tej pory to było tylko p🤬lenie i podnoszenie nam opłat za śmieci, na których produkcję nie mam wpływu. Za gnoja na wakacjach ze zbierania butelek po winie i piwie to mieliśmy na paliwo do motorynki i lody. Dziś małolaty chyba nawet nie wiedzą, że tak można
Zgłoś
necrofallus 2023-05-06, 14:22 1
Bul_od_bytu napisał/a:

UE niedługo każe nam sortować gówno na 3 klasy podczas gdy niemieckie firmy mają w dupie ekologię i robią u nas kasę. Która z butelek piwa kupionego w polskim Lidlu jest zwrotna i mam tu na myśli ich marki? Łaskawie postawili butelkomaty na plastik w kilku miejscachi bo d

Jedyne piwko marki własnej Lidl to Argus i rzeczywiście butelka jest bezzwrotna. Natomiast co do segregacji śmieci to wiem o tym coś więcej niż przeciętny lidloodwiedzacz i muszę powiedzieć Tobie, że jest mocno rozwinięta, włącznie z ponownym wykorzystaniem biomasy w celach produkcji energii. Nie rozumiem też jaki niby ma związek podnoszenie opłat za śmieci (tj, wzrost kosztu lokalnych usług) do butelkomatów w Lidlu...
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-05-06, 15:10 7
pochminick napisał/a:

Żal mi ciebie

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
mp0011 2023-05-06, 19:23 1
A gdzie "Heil Mussolini"?
Zgłoś
Szymekk 2023-05-11, 18:26
SkoPio1 napisał/a:

Kurczę, coś tu nie gra. W pasku adresu mam Sadistic, a nie Pudelek czy Debilek...
Dziwne...

Wszystko się zgadza. Tylko warto powiedzieć to co wszyscy chcą ale się boją c🤬j wie czemu. Moderacja do c🤬ja, stare zwyrole zapiwniczone tak mocno, że akceptują nawet taki chłam jak wyżej. Zero polotu, zero chęci, tylko fałdy tłuszczu i sperma na rękach. Sadolu wróć...
Zgłoś