Jeszcze kilka odcinków i TopGear będzie porównywalny z hAmerykańskim Wrestlingiem... A taki był fajny ten program
@do autora
ten k🤬s jest dla ciebie, nara nygusie.
[ a takie sztuczki z usuwaniem posta zostaw dla przedszkola, tam może się nabioroą
[ a takie sztuczki z usuwaniem posta zostaw dla przedszkola, tam może się nabioroą

ktory to sezon i odcinek ? widzialem wszystkie ale tego sobie nie przypominam
okar19 napisał/a:
ktory to sezon i odcinek ? widzialem wszystkie ale tego sobie nie przypominam
" Series 16 " Ale który odcinek nie ma podane

Mar0 napisał/a:
@do autora
Ty kolego jesteś poj🤬y, nic nie skasowałem ^^ Widać Modernatorzy mają takie samo zdanie jak ja dla tego skasowali dwa posty.
Trzymaj się cieplutko ze swoim karnym k🤬sem
Dla mnie masz nadal karnego k🤬sa za c🤬jowy temat! jutro zrobię fote na temat takich tematów! papa
Nie wiem w czym problem. Dla mnie Top Gear było i jest świetnym programem.
Mar0 napisał/a:
Dla mnie masz nadal karnego ku*asa za ch*jowy temat! jutro zrobię fote na temat takich tematów!
Dobra weź nie strasz bo groźnie się robi, to tyle w temacie na temat takich tematów

haha jak ktoś nie rozumie to niech sobie z lektorem obejrzy, oglądam już któryś raz i dalej mnie śmieszy jak kapitan ślimak (dla nie wtajemniczonych ten który wygląda jak spaniel a nazywa się James May) spada z urwiska. Zwykle ślimak ale obejrzyjcie jak jeździł porsche kabrioletem po ich torze zrobionym na lotnisku tam nawet kręcił bączki.

Tylko mi się wydaje że w tle pościgu słychać soundtrack z "Incepcji" ?