👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ty mi mówisz, że to sadistic, ja odpowiem, że to zbieranina gimbusów z kwejka wrzucających tematy, które nie mają ŻADNEGO powiązania z jej założeniem... "sadistic"...
Koleś z gitarą robi za drugiego Slasha grając solówki na nie podpiętej gitarze elektrycznej ;d ale materiał i tak nieziemski
)

Ok natomiast ja szukam tego kawalka w wykonaniu ... no wlasnie nie mam pojecia co za kapela ale w teledysku graja w jakims chyba barze i za kratkami (siatka) lub czyms takim wokalista dosc mlody. Jak ktos znajdzie i da link tutaj gwarantuje krate zimnego piwa z piana na 2 palce

Vai jest tak zajebisty, że gra na przesterze bez kabla, ani pieca

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie