👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jedna z moich ulubionych nut. Tylko jedno pytanie:
W jaki sposób wiąże się to z sadyzmem?
W jaki sposób wiąże się to z sadyzmem?

Ten Steven to poziom z "jaka to melodia " trzyma na nie podłączonej gitarze gra
tadzik21 napisał/a:
Ten Steven to poziom z "jaka to melodia " trzyma na nie podłączonej gitarze gra
Nie zwróciłem uwagi zbytnio, ale wiesz istnieje takie coś z takim czymś co się tak robi, że bez kabli można grać.
To jest prawdziwy cello rock, a nie jakieś tam dwa pedałki z niewidzialną perkusją i niepodłączoną gitarą...
@up
A widzisz gdzieś DEBILU, żeby miał podłączony jakikolwiek kabel do gitary? Czy to typowy kabel, czy kabel do nadajnika umieszczonego w kieszeni? Nie? No to chyba jednak ma niepodłączoną gitarę, prawda DEBILU?
Mam świadomość, że kable to już przeszłość i nawet dość undergroundowe kapele stać na system bezprzewodowy (kwestia kilkuset zł)
A widzisz gdzieś DEBILU, żeby miał podłączony jakikolwiek kabel do gitary? Czy to typowy kabel, czy kabel do nadajnika umieszczonego w kieszeni? Nie? No to chyba jednak ma niepodłączoną gitarę, prawda DEBILU?
Mam świadomość, że kable to już przeszłość i nawet dość undergroundowe kapele stać na system bezprzewodowy (kwestia kilkuset zł)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie