białe kobiety nie mogą chodzić tam same
W Czarnym Proteście było takie hasło "NIgdy nie będziesz szła sama". Teraz rozumiem, że to o to chodziło.
5 gospodarka świata rasizm na potęgę najniższa kasta ponad 300milionów mogą ich gw🤬cić bez konweniencji białe kobiety nie mogą chodzić tam same
Jak nie znasz znaczenia słowa, to zapytaj wujka Google. Nie konweniencja ale konsekwencja.
Jak nie znasz znaczenia słowa, to zapytaj wujka Google. Nie konweniencja ale konsekwencja.
jesteś tak zj🤬y czy niedoj🤬y ? rozumiem wykształcenie podstawowe wiadomy głos Podatki i Socjal
Uwaam gościu, na litość boską, w tych czasach gdy nawet notatnik we windowsie ma automatyczną poprawę pisowni...
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje.
Nie musisz mieć perfekcyjnie opanowanego języka polskiego, żeby poprawić podkreślony przez przeglądarkę błąd ortograficzny.
A "Polaku", piszemy wielką literą

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
podpis użytkownika
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działoI spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów
Nie no, kilku kolegów mam

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.