📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53

CanesVenatici napisał/a:
białe kobiety nie mogą chodzić tam same
W Czarnym Proteście było takie hasło "NIgdy nie będziesz szła sama". Teraz rozumiem, że to o to chodziło.
Szary_Jeleń napisał/a:
Uwaam gościu, na litość boską, w tych czasach gdy nawet notatnik we windowsie ma automatyczną poprawę pisowni...
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów
Clistwood napisał/a:
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje.
Nie musisz mieć perfekcyjnie opanowanego języka polskiego, żeby poprawić podkreślony przez przeglądarkę błąd ortograficzny.
A "Polaku", piszemy wielką literą

Clistwood napisał/a:
22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów
Nie no, kilku kolegów mam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie