Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kacu63 2025-06-04, 13:54 1
I myk, w kajdanki i do dołu z gównem. Niech wie gdzie jego miejsce
Zgłoś
Plodus 2025-06-04, 16:27
CanesVenatici napisał/a:

białe kobiety nie mogą chodzić tam same

W Czarnym Proteście było takie hasło "NIgdy nie będziesz szła sama". Teraz rozumiem, że to o to chodziło.
Zgłoś
Szpieg_z_krainy_deszczowców 2025-06-04, 17:28
CanesVenatici napisał/a:

5 gospodarka świata rasizm na potęgę najniższa kasta ponad 300milionów mogą ich gw🤬cić bez konweniencji białe kobiety nie mogą chodzić tam same

Jak nie znasz znaczenia słowa, to zapytaj wujka Google. Nie konweniencja ale konsekwencja.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-04, 17:37
Szpieg_z_krainy_deszczowców napisał/a:

Jak nie znasz znaczenia słowa, to zapytaj wujka Google. Nie konweniencja ale konsekwencja.

jesteś tak zj🤬y czy niedoj🤬y ? rozumiem wykształcenie podstawowe wiadomy głos Podatki i Socjal
Zgłoś
Clistwood 2025-06-04, 17:42
Szary_Jeleń napisał/a:

Uwaam gościu, na litość boską, w tych czasach gdy nawet notatnik we windowsie ma automatyczną poprawę pisowni...

22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów
Zgłoś
Gaiseric 2025-06-04, 18:21 1
Clistwood napisał/a:

22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje.

Nie musisz mieć perfekcyjnie opanowanego języka polskiego, żeby poprawić podkreślony przez przeglądarkę błąd ortograficzny.

A "Polaku", piszemy wielką literą

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Apages 2025-06-04, 19:02
@Velture
😡😡😡

Zgłoś
Konstanty_Ordon 2025-06-04, 22:37
Przynajmniej nie nasrał na podłogę

podpis użytkownika

Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działo
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.

WYLIŻ MI DUPE
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-06-05, 15:38
Hindus tak nie fikałby nawet w swoim gunwo kraju bo ichniejszy pan policjant czy inny strażnik spuściłby mu wyp🤬ol przy pierwszym głośniejszym otwarciu japy.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-05, 17:36 3
Clistwood napisał/a:

22 lata poza krajem, bez prawie jakichkolwiek w języku polskim mediów poza tą piwnicą zwaną sadistikiem i żoną holenderką robi swoje. Mam nadzieję, że więcej nie będę musiał odpisywać na podobne komentarze a nie był to pierwszy. Zajmij się sobą a podobe komentarze idź pisać na jakimś forum ortograficznym i daj innym żyć ty sfrustrowany polaku 😉 bez kolegów

Nie no, kilku kolegów mam

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś