Nieźle musiał być wk🤬iający, że tyle osób zajęło się jego obezwładnianiem.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hindus jak hindus, ale ten łysy taki niebezpieczny,że musi w kagańcu na ryju ?

Pół życia na obczyźnie i nie uwarzam się za rasistę ale hinduskie brudasy w których oczach widać pustkę doprawadzają mnie do mdłości
Czy tylko ja mam tak że na takich brudasach i patusach powinna się odbywać sumeryjna egzekucja uliczna?
cygar napisał/a:
Czy tylko ja mam tak że na takich brudasach i patusach powinna się odbywać sumeryjna egzekucja uliczna?
Znaczy się tak jak to robili np. w Uruk, Ur, Eridu, Lagasz, Nippur czy Kisz na cześć Anu i Enlila?
Ale sztukę wypłacił psiarakiemu więc nie taki zły
podpis użytkownika
Szukajcie a znajdziecie
Clistwood napisał/a:
Pół życia na obczyźnie i nie uwarzam się za rasistę ale hinduskie brudasy w których oczach widać pustkę doprawadzają mnie do mdłości
5 gospodarka świata rasizm na potęgę najniższa kasta ponad 300milionów mogą ich gw🤬cić bez konweniencji białe kobiety nie mogą chodzić tam same
Clistwood napisał/a:
Uważam gościu, na litość boską, w tych czasach gdy nawet notatnik we windowsie ma automatyczną poprawę pisowni...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
@Velture
Prawdę powiedziała. Jej ojciec skazywał Polaków za niechęć do rusaków, jej wnuki będa skazywać Polaków za niechęć do murzynów
Prawdę powiedziała. Jej ojciec skazywał Polaków za niechęć do rusaków, jej wnuki będa skazywać Polaków za niechęć do murzynów
ale bym sobie przekopał takiego awanturnego hindusa. Sk🤬ysyny ważą po 30 kilo i jeszcze łapy wyciągają do ludzi
JamPawel napisał/a:
Znaczy się tak jak to robili np. w Uruk, Ur, Eridu, Lagasz, Nippur czy Kisz na cześć Anu i Enlila?
No trzeba stosować adekwatne kary do adekwatnych ludzi za adekwatne czyny. Najlepiej pozamykać w ogóle więzienia i wprowadzić niewolnictwo tymczasowe i stałe. Każy poszkodowany lub najbliższa rodzina by dostawał udział od danego patusa kryminalisty za wykonowaną pracę. Najmniejszym minimum musi być główny plac z dynami i publiczne upokorzenie co skutkowało by dużą redukcją w przestępczości. Teraz sobie taki patus idzie do więzienia to jak do jakiegoś klubu lub kółka socjalizować się i zbijać bąki.