podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć
ja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć
chciałbyś...Zapraszam, rzuć mi wiadro pogardy na klatę teraz.
Twojego toku myślenia na pewno się już nie da spłycić...Są rzeczy których spłycić się nie da. Yo mój czarny bracie.