Dzięki temu programowi staniesz się gwiazdą hip-hopu w 10 minut
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-30, 23:19
Jak ja zawsze tego spinacza lubiłem.
Za spinacza zawsze piwo(tego z oryginalnego obrazka).
konto usunięte
2014-01-30, 23:44
Ja jebie, jak stare to jest? Pamiętam, że takie rzeczy były na Bonus CD w CD-Action...
smutna prawda o polskim hh
konto usunięte
2014-01-31, 0:21
Najważniejsza opcja zaznaczona "dziewczyny pokazują cycki" to tyle w temacie
nie jest to wcale takie prawdziwe, sam nagrywam i wiem że wiele chłopaków którzy parają się nagrywkami tak naprawdę wolą filozoficzne podejście do tematu skupiając się jednocześnie na samej zabawie słowem.
DmNQ
2014-01-31, 0:32
Dajcie link do tego programu.
protos napisał/a:
Najważniejsza opcja zaznaczona "dziewczyny pokazują cycki" to tyle w temacie
dla rudego pozostaje teledysk
No to sadistic robi kolejne okrążenie, gratuluję
konto usunięte
2014-01-31, 1:13
ja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć