Dziś byłem na zakupach w jednym z hipermarketów, na kasie siedziała dziewczyna z plakietką "uczę się". Gówno prawda, jakbyś się uczyła to byś tu nie siedziała.
już cię widzę z plakietką: Polaczek na zakupach w niedzielę bo w tygodniu zap🤬lam po 12...
Jakby wszyscy mieli wyższe wykształcenie to nie byłoby połowy zawodów... także tego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Człowiek całe życie się uczy.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Konto usunięte
2017-10-15, 22:50
Ja zawsze gratuluję, mówię to genialne że zamierza Pani umrzeć jako kasjerka i żyć jak kasjerka. Że od alfy do omegi tylko wydawać będzie Pani paragony. Onomatopeja - „ PIK_PIK ” to gwiazda północy dla twojej duszy.
Autor pewnie w gimbazie się uczy, a jak skończy to pewnie magazyn jakiś?
HAL9000/2
A ja w tygodniu zap🤬lam po 12 i co k🤬a? Niedziela to jakiś specjalny dzień, czy ki c🤬j?
HAL9000/2 napisał/a:
już cię widzę z plakietką: Polaczek na zakupach w niedzielę bo w tygodniu zap🤬lam po 12...
Abstrah🤬jąc od tematu - czym niby różni się niedzielne robienie zakupów od np. wtorkowych..? Dzień jak każdy.
abominacja napisał/a:
HAL9000/2
A ja w tygodniu zap🤬lam po 12 i co k🤬a? Niedziela to jakiś specjalny dzień, czy ki c🤬j?
Dla roboli raczej nie..
Konto usunięte
2017-10-16, 0:58
Haha Polaki nieogarniają co jest w Niedziele. No to wam zdradzę te tajemnice, niewolniczy narodzie. Ludzie w niedziele jak i w sobotę na całym świecie maja weekend! Słuchajcie bo to najlepsze: większość nie pracuje w te dni!!!rozumiecie?!?!
A jak pracują to stawki zawsze wyższe, a często podwójne. Mówię serio.
@MówięPrawdę Zamachy też mamy sobie sprowadzić bo przecież większość świata je ma?
No masz, chcą dać im dni wolne, to marudzą. Najlepsze jak ludzie mówią, że cały tydzień pracują i tylko w niedziele mogą zrobić zakupy, a jak komuś nie pasuje pracowanie w niedziele to powinien zmienić pracę

a może Wy k🤬a zmieńcie pracę żeby nie zap🤬lać cały tydzień?
Konto usunięte
2017-10-16, 9:34
Gardzę śmieciami którzy śmieją się z ludzi którzy pracują. Nie każdy może być architektem, prawnikiem czy lekarzem. Ktoś musi być kasjerem żebyś mógł sobie zrobić j🤬e zakupy. Każdy człowiek który podejmuje trud pracy aby na siebie zarobić i nie być pasożytem siedzącym na zasiłkach jest godny szacunku, a nie obśmiewania. Wstyd to kraść i dupy dawać poza tym żadna praca nie hańbi.
Autor tematu błysną swoim poziomem, śmianie się z kasjerek...
Krak
2017-10-16, 10:14
HAL9000/2 napisał/a:
Czytam te komentarze, wszyscy tacy mądrz a widzę, że nikt nie ogarnął żartu.
To jest przerażające !!!