Dziś byłem na zakupach w jednym z hipermarketów, na kasie siedziała dziewczyna z plakietką "uczę się". Gówno prawda, jakbyś się uczyła to byś tu nie siedziała.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby wszyscy mieli wyższe wykształcenie to nie byłoby połowy zawodów... także tego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Człowiek całe życie się uczy.
konto usunięte
2017-10-15, 22:50
Ja zawsze gratuluję, mówię to genialne że zamierza Pani umrzeć jako kasjerka i żyć jak kasjerka. Że od alfy do omegi tylko wydawać będzie Pani paragony. Onomatopeja - „ PIK_PIK ” to gwiazda północy dla twojej duszy.
Autor pewnie w gimbazie się uczy, a jak skończy to pewnie magazyn jakiś?
konto usunięte
2017-10-16, 0:58
Haha Polaki nieogarniają co jest w Niedziele. No to wam zdradzę te tajemnice, niewolniczy narodzie. Ludzie w niedziele jak i w sobotę na całym świecie maja weekend! Słuchajcie bo to najlepsze: większość nie pracuje w te dni!!!rozumiecie?!?!
A jak pracują to stawki zawsze wyższe, a często podwójne. Mówię serio.
@MówięPrawdę Zamachy też mamy sobie sprowadzić bo przecież większość świata je ma?
konto usunięte
2017-10-16, 9:34
Autor tematu błysną swoim poziomem, śmianie się z kasjerek...
Krak
2017-10-16, 10:14