👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oglądalność spada szybciej niż w Polsce. W następnym odcinku ten łysy urodzi 2-letnią córkę.
True story
True story
Jakoś dziwne żeby akurat kamera była skierowana na laskę jak jej głowa opada...
up
Bo hipnoza nie działa na każdego. Po za tym wystarczy, że nie słuchasz poleceń, myśli ci biegają nie wiadomo gdzie itp. Żeby zostać zahipnotyzowanym, naprawdę musisz sam tego chcieć.
Bo hipnoza nie działa na każdego. Po za tym wystarczy, że nie słuchasz poleceń, myśli ci biegają nie wiadomo gdzie itp. Żeby zostać zahipnotyzowanym, naprawdę musisz sam tego chcieć.

Też się kiedyś tego uczyłem by hipnotyzować laski. Nie na wszystkie to działa więc pozostawał chloroform.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie