Jako że mam bryle jak Stępień z 13 posterunku pozwole sobie pomóc osobom bez takowego zooma w oczach.
"Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP"
"Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP"

Widzą, że naród jest bierny i nic nie robi, to prowokują. Chcą wyciągnąć jak to oni mówią 'hołotę' na ulice, zrobić wielką rozróbę i w konsekwencji przetasować się u góry. Nie dajcie się zwieźć!
ikea napisał/a:
Widzą, że naród jest bierny i nic nie robi, to prowokują. Chcą wyciągnąć jak to oni mówią 'hołotę' na ulice, zrobić wielką rozróbę i w konsekwencji przetasować się u góry. Nie dajcie się zwieźć!
No wiadomo, lepiej jak Jarek machać mieczykiem i zgrywać kozaka, a później narobić wałków i oddać władzę. Albo lepiej teoretyzować o zbrojnych przewrotach jak Kórwin...

tranzystor wyjdź bo śmierdzi głupotą.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Czy wszyscy macie tak przeprane mózgi czy ja jestem zajebiście inteligentny. Po pierwsze nie widać co to jest dokładnie, ale: raczej nie ma obowiązku podawania zleceniodawcy na reklamach czy billboardach, a po drugie "Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP" - istnieje coś takiego ?! Myślałem że ta partia nazywa się po prostu "Platforma obywatelska". Dla mnie to oczywista prowokacja i to w stylu już nawet nie pisowym ale niezależnych wpolityce i innych psycholi...
prowokacja prowokacją, a może chodzić również o projekt dotacji dla partii z budżetu państwa (czemu Platforma się sprzeciwia)
@muraas
Po 1. Absolutnie każda publikacja partyjna musi mieć adnotację o finansowaniu. Zerknij sobie na dowolne plakaty w czasie najbliższych wyborów
Każdy ma w rogu taki dopisek.
Po 2. Nie istnieje coś takiego jak "Platforma Obywatelska". Istnieje "Platforma Obywatelska RP". Sprawdź chociażby w tytule czy stopce oficjalnej strony PO: platforma.org/pl/platforma/
To raczej była/jest kampania w stylu "my tego nie robimy", czytaj: "my nie marnujemy Twoich pieniędzy, a PiS, Palikot i SLD tak". W przypadku PO brzmi to nieco śmiesznie
Po 1. Absolutnie każda publikacja partyjna musi mieć adnotację o finansowaniu. Zerknij sobie na dowolne plakaty w czasie najbliższych wyborów

Po 2. Nie istnieje coś takiego jak "Platforma Obywatelska". Istnieje "Platforma Obywatelska RP". Sprawdź chociażby w tytule czy stopce oficjalnej strony PO: platforma.org/pl/platforma/
To raczej była/jest kampania w stylu "my tego nie robimy", czytaj: "my nie marnujemy Twoich pieniędzy, a PiS, Palikot i SLD tak". W przypadku PO brzmi to nieco śmiesznie

@zj3banyRyj
Ja mam ctrl+scroll ale mimo wszystko dzięki.
Cytat:
Jako że mam bryle jak Stępień z 13 posterunku pozwole sobie pomóc osobom bez takowego zooma w oczach
Publikacja sfinansowana przez Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP
Ja mam ctrl+scroll ale mimo wszystko dzięki.
@Bonjo
Faktycznie jest. Mimo wszystko co do kontekstu to nadal ciężko powiedzieć co to jest i kiedy zostało wykonane, bo nie sądzę żeby nawet PO była tak bezczelna jak sugeruje autor tematu.
Faktycznie jest. Mimo wszystko co do kontekstu to nadal ciężko powiedzieć co to jest i kiedy zostało wykonane, bo nie sądzę żeby nawet PO była tak bezczelna jak sugeruje autor tematu.

bodajże w 2010 roku. Łatwo znaleźć w Internecie inne zdjęcia, tego samego bilbordu, więc myślę, że to nie jest fejk.
Chyba, że ktoś poświęcił kasę i wykupił takie miejsce reklamowe, w nie wiadomo jakim celu
Chyba, że ktoś poświęcił kasę i wykupił takie miejsce reklamowe, w nie wiadomo jakim celu