👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie. To jest szczyt hipokryzji:
Szczyt hipokryzji, gdy ludzie walczący o tolerancję sami nie tolerują tych, którzy mają odmienne poglądy. Szczyt hipokryzji, gdy ludzie walczący o "równość" walczą o to, żeby większości były uciskane. Szczyt hipokryzji, gdy ktoś mówi że jest wolnościowcem i popiera aborcję a nie popiera posiadania broni czy narkotyków. Szczyt hipokryzji, gdy ktoś popiera aborcję i eutanazje, a nie popiera KARY śmierci. Można długo wymieniać.

Szczyt hipokryzji, gdy ludzie walczący o tolerancję sami nie tolerują tych, którzy mają odmienne poglądy. Szczyt hipokryzji, gdy ludzie walczący o "równość" walczą o to, żeby większości były uciskane. Szczyt hipokryzji, gdy ktoś mówi że jest wolnościowcem i popiera aborcję a nie popiera posiadania broni czy narkotyków. Szczyt hipokryzji, gdy ktoś popiera aborcję i eutanazje, a nie popiera KARY śmierci. Można długo wymieniać.
ludzie prosze Was,czy pod wszystkim musi być polityka? Nie od dawna wiadomo,że cały ten cyrk na wiejskiej to jedna wielka hipokryzja,ale od tego jest dział polityczny,by tam mógł wymieniać zdanie na temat polityki...
@wiesiors4
Wyjeb ten obrazek ze świńskim ryjem a za tekst pod spodem dam piwko.
Wyjeb ten obrazek ze świńskim ryjem a za tekst pod spodem dam piwko.

wiesiors4 napisał/a:
Szczyt hipokryzji, gdy ktoś popiera aborcję i eutanazje, a nie popiera KARY śmierci. Można długo wymieniać.
Przecież to działa również w drugą stronę. Ludzie popierający karę śmierci najczęściej nie popierają aborcji i eutanazji (przy czym ta druga nie ma nic wspólnego z zabójstwem czy karą, bo jest dobrowolna).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie