Nikt a nikt.
podpis użytkownika
Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
H................g
2012-07-06, 20:48
O k🤬a jakie to grzeczne, a zarazem brutalne, geniusz.
R................d
2012-07-06, 20:54
Wyobraża sobie ktoś z was jaką ma siłę taki komiks? Gdyby wychowywać dzieci tylko i wyłącznie na takich komiksach i dawać im brutalne gry i filmy to mielibyśmy społeczeństwo, które za byle co by się mordowało...
To takie piękne......
A................h
2012-07-06, 21:39
Żeby to polscy politycy mieli podobne podejście do spraw wewnętrzych....
Taki Tusk, to by jeszcze przeprosił, że sam nie wpadł na pomysł, żeby krukowi ciuchcię podrzucić.
Ten komiks w oryginale widziałem kilka miesięcy temu. Obrazki były te same, ale bez przekleństw. Przekleństwa w tym miejscu psują cały urok tego "komiksu-bajki". Wyobraźcie sobie o ile bardziej sadystycznie brzmiało by :" I wtedy Malutki Hipopotamek wbił nożyk w serce malutkiego kruka.
Bo nikt nie zadziera z Hipopotamkiem, nikt."
Biedne i oklepane.
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
mikEWrona napisał/a:
Biedne i oklepane.
A pewnie zgarnie wiecej piw niz ty dostales nap🤬lajac 352 posty przez ostatnie 15 miesiecy... k🤬a, ty to dopiero "biedny i oklepany" jestes..
podpis użytkownika
Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
M................y
2012-07-06, 22:24
Taki suchar że aż mi wode w klozecie, tzn nie mam tej wody, wyschła mi, komix bez polotu głupota.
"A pewnie zgarnie wiecej piw niz ty dostales nap🤬lajac 352 posty przez ostatnie 15 miesiecy... k🤬a, ty to dopiero "biedny i oklepany" jestes.. "
Jaki k🤬a pewny siebie, a komiks c🤬jowy.
podpis użytkownika
VT700 85'
353 przez 15 miesiecy to dużo ?
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Za pierwszym razem przeczytalem, że malutki hipopotamik miał malutką chcicę o.0 .........
uwielbiam takie komiksy .
podpis użytkownika
Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
3:58 a ja czytam komiks o hipopotamku.