👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wyobraża sobie ktoś z was jaką ma siłę taki komiks? Gdyby wychowywać dzieci tylko i wyłącznie na takich komiksach i dawać im brutalne gry i filmy to mielibyśmy społeczeństwo, które za byle co by się mordowało...
To takie piękne......
To takie piękne......

Żeby to polscy politycy mieli podobne podejście do spraw wewnętrzych....
Taki Tusk, to by jeszcze przeprosił, że sam nie wpadł na pomysł, żeby krukowi ciuchcię podrzucić.
Taki Tusk, to by jeszcze przeprosił, że sam nie wpadł na pomysł, żeby krukowi ciuchcię podrzucić.
Ten komiks w oryginale widziałem kilka miesięcy temu. Obrazki były te same, ale bez przekleństw. Przekleństwa w tym miejscu psują cały urok tego "komiksu-bajki". Wyobraźcie sobie o ile bardziej sadystycznie brzmiało by :" I wtedy Malutki Hipopotamek wbił nożyk w serce malutkiego kruka.
Bo nikt nie zadziera z Hipopotamkiem, nikt."
Bo nikt nie zadziera z Hipopotamkiem, nikt."

Taki suchar że aż mi wode w klozecie, tzn nie mam tej wody, wyschła mi, komix bez polotu głupota.
Za pierwszym razem przeczytalem, że malutki hipopotamik miał malutką chcicę o.0 .........
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie