👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wniosek z tego taki, że lepiej było zrzucić czarnych na Hiroszimie, niż bombę atomową

@up hahahhahahahha trafna uwaga
bo z tego gowna by się nie podnieśli

Cytat:
bo z tego gowna by się nie podnieśli
Zależy z jakiej wysokości by ich zrzucono.

podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Przypominam, że broń biologiczna jest zabroniona przez Konwencję Genewską. Zarazy nie wolno zrzucać na kogo się chce...
No to może zrzucić bombę atomową na Detroit? Za 70 lat będzie wyglądało jak Hiroszima teraz.

korax napisał/a:
No to może zrzucić bombę atomową na Detroit? Za 70 lat będzie wyglądało jak Hiroszima teraz.

Dobry pomysł, zaryzykowałbym

Jakby keynesistowscy ekonomiści nie opanowali Stanów to banki nie dostałyby w swoje ręce narzędzia kreacji pieniądza. Przez to że banki udzielały kredytów wszystkim białym i murzynom powstały te całe osiedla domków na które ludzi nie było stać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie