Cały weekend wp🤬lania słodyczy i siedzenia przed kompem, aż w końcu sobie pomyślałem: nie, przecież jestem sportowcem.
Dobrze się wbija level pijąc Powerade'a.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopak, poj🤬y Ci się okienka. Napisałeś nowy temat na sadisticu, a nie post na swojej tablicy z FB.
Nie ma za co.
konto usunięte
2013-02-19, 14:04
Za inteligentną ripostę bez k🤬ów i c🤬jów zawsze piwko
konto usunięte
2013-02-19, 19:47
Super, a teraz idź spakuj tornister.
@up za lizanie dupy brak piwka
Grasz w tibie? który level?
Za miłość, zdradę i instynkty pierwotne zawsze piwko.
Wk🤬iaja mnie takie posty...
Co do Powerade, to dawno temu kolega bardzo wierzył, że wypicie tego gówna pozwoli mu szybciej biegać, jaka była radocha jak wychlał tego ze dwa litry i obrzygał się podczas biegu przełajowego...
ciekawe kto zarabia na te słodycze i powery

wkuuuuuuuu sie mozna
konto usunięte
2013-02-19, 19:59
konto usunięte
2013-02-19, 20:00
To już nie jest sadistic, kiedyś za gimbazy bałem się tu wchodzić teraz są bardziej hardcorowe strony- tak nie powinno byś. Po części to wina adminów.
watsman napisał/a:
ciekawe kto zarabia na te słodycze i powery
wkuuuuuuuu sie mozna
Ból dupy ? Taki samodzielny jesteś ?
mihaueeek napisał/a:
Ból dupy ? Taki samodzielny jesteś ?
Pisz po polsku do k🤬y nędzy!
konto usunięte
2013-02-20, 22:01
Jakim cudem doszło w tej dyskusji ze słowa Powerade do bólu dupy?
Nathaniel_Demerest napisał/a:
Chłopak, poj🤬y Ci się okienka. Napisałeś nowy temat na sadisticu, a nie post na swojej tablicy z FB.
Nie ma za co.
Czyli na tablice wstawił babkę z k🤬sem?