Do pijącego piwo, zmęczonego sesją studenta pierwszego roku podchodzi policjant:
- Za picie w miejscu publicznym będzie mandat.
- Ale panie władzo, życie studenta takie ciężkie, całkami i różniczkami nas katują. Trzeba to jakoś odreagować.
Nagle jeden z policjantów:
- Całka? To chyba 2,5 centymetra.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahahahahahae, dobre.
Nie rozumiem.
konto usunięte
2013-02-09, 23:24
@up przyznaj się. Pracujesz w policji, prawda?
konto usunięte
2013-02-09, 23:54
@up nie, jeszcze jest w gimbazie
@up A może tak nie wszyscy się tak dobrze uczą i chodzą na studia żeby potem zasilić szeregi pracowników biedronki żeby wiedzieć co to całka?
95 % Policjantów jest po studiach, nie sądzę że Policjant ( nie milicjant ) pomylił cala z całką
A różniczka to wyniczek odejmowanka.
Jak ja się cieszę, że nie wiem czym jest całka. Te studenckie żarciki.
konto usunięte
2013-02-10, 12:44
Czytając wasze komentarze nie rozumiem dlaczego całki są kojarzone wyłącznie ze studiami o_O ?
I tacy ludzie noszą przy sobie broń...
konto usunięte
2013-02-10, 13:03
Jak wraca student Uniwersytetu ekonomicznego z wojny?
Na tarczy podatkowej.
można się już śmiać
@KamykHC
nie chciało się nosić teczki, trzeba ciągnąć dziś woreczki
konto usunięte
2013-02-10, 14:01
Brüste napisał/a:
I tacy ludzie noszą przy sobie broń...
No tak. Przecież do jej używania niezbędna jest wiedza o całkach nie ? Co za debilny komentarz.