Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Historia pewnego psa
Konto usunięte • 2012-09-14, 17:23
Historia pewnego bezdomnego psa znalezionego dzięki google maps.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 18:59 8
@up
ja p🤬lę, a nie lepiej włączyć mózg i wysilić szare komórki do pomyślenia, że skoro ktoś nie ogarnie opieki nad psem, to go nie bierze?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 19:09 4
Nasz młodszy kocur został do nas przywieziony przez ludzi, którzy cudem dostrzegli go na poboczu trasy Gorzów - Szczecin (do dzisiaj nie wiem, jak oni tam zobaczyli malutkiego, czarnego kotka w półmroku). Prawdopodobnie jakiś sk🤬iel wpakował cały miot do wora i wyrzucił przy drodze. Dzięki tamtym ludziom dzisiaj mieszka z nami dorosły już pan Szkarad, a ich mała córa chwaliła się (a może nadal się chwali) w szkole, że uratowali życie małemu koteczkowi
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 19:16 8
się k🤬a wzruszyłem
Zgłoś
Sussli 2012-09-14, 19:18 46
Proszę
Zgłoś
Azra'il 2012-09-14, 19:22 6
Wiara w ludzkość wraca
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 19:23 4
vniveri25 napisał/a:

Przywiązywanie psa do drzewa jest sk🤬ysyństwem, lepiej go zaj🤬, niech się nie męczy.

Wywieźć z dala od domu i zaj🤬? przywiązywać do drzewa?.. topić? itd.
Ok załóżmy, że zdecydowałeś się na psa, jakimś cudem tak Cię ta namiastka odpowiedzialności przerosła, że chcesz się go pozbyć. Nie chcesz, żeby wracał. Z jakiegoś powodu nie oddasz go ludziom.. to k🤬a puść go wolno dalszy kawałek od domu.
Nie ważne co się stanie nie będzie tak cierpiał jakbyś go przywiązał, bo wszystko jakiś tam instynkt samozachowawczy ma.
Zgłoś
maniek_elpolako 2012-09-14, 19:58 4
NAPRAWDE WIELKI SZACUNEK MAM DO TAKICH LUDZI . Mam psa(to suka) , ktorego przygarnalem tydzien temu . Jakis debil ja porzucil . Mama sie nie zgodzila na psa gdy powiedzialem ze chce ja przyprowadzic, ale mimo wszystko ją wzialem i teraz mieszka ze mna ,a mama zgodzila sie od razu jak ja zobaczyla . TAKICH LUDZI POWINNO SIE WYNAGRADZAC MEDALEM.

nie wazne jak brzydki bedzie pies albo kot nie wazne jak brudny bedzie ,okazcie pomoc i nie przechodzcie obojetnie obok porzuconego psa badz kota

pies to najlepszy przyjaciel czlowieka , a takie ma podziekowanie
Zgłoś
Lechu1234 2012-09-14, 20:02 4
K🤬a, jest to wzruszające, przez te obrazki biednych piesków i k🤬a muzyczkę taką piękną w nadziei trzymającą, że ludzie na tym świecie są jeszce dobrzy, ale jakoś k🤬a biednymi ludźmi (nie żulami i helupiarzami) nikt się nie przejmie. Nie wiem czemu ludzie tak strasznie płaczą jak widzą biedne pieski, a jak k🤬a jakieś stada murzynów padają z głodu w afryce to wyj🤬e, dziwi mnie to i już, mimo, że też mam wyj🤬e na murzynów a na pieski i kotki nie.
Zgłoś
Sussli 2012-09-14, 20:08 4
Nie ma co porównywać ludzi do zwierząt bo pamiętajmy że pies czy tam kot nie powie nam że jest głodny lub jest mu zimno, one czują ale nie potrafią nam o tym powiedzieć
Zgłoś
Jai 2012-09-14, 20:15 4
K🤬a. Sp🤬alać mi z takimi filmikami po 12h pracy. Wcale się nie wzruszyłem k🤬a! Oczy mi łzawią bo mam soczewki i siedzę od rana przy pc i.. :< C🤬j wam w dupy
:<
Zgłoś
Sussli 2012-09-14, 20:17 7
Jai napisał/a:

K🤬a. Sp🤬alać mi z takimi filmikami po 12h pracy. Wcale się nie wzruszyłem k🤬a! Oczy mi łzawią bo mam soczewki i siedzę od rana przy pc i.. :< C🤬j wam w dupy
:<

Daj boże jak najwiekszego !
Zgłoś
se7en 2012-09-14, 21:09 2
K🤬a mać, poryczałem się . Zdaję sobie sprawę że na świecie są miliony bezdomnych psów ale dopiero kiedy obejrzałem te filmiki, utożsamiłem się z tymi zwierzętami, co one czuły i jak się bały tych ludzi, mogę powiedzieć, że szczerze im współczuję i jeśli sam znajdę bezdomnego psa sam nakręcę film i go tu wrzucę, masakra. I Bogu dzięki, że tacy ludzie istnieją.

Naprawdę polecam ich kanał na youtube bo masa filmów w tym temacie, dobrze pokazują światu jeszcze nadzieję, przynajmniej mi pokazali.

@Jai
A ty panie
Zgłoś
Szpuntel 2012-09-14, 21:15 1
Ale mnie to wk🤬ia zamiast pomoc zwierzętom to jacyś debile wysyłają pieniądze na komputer szajsa.
Zgłoś
KARAKOL 2012-09-14, 21:19 1
to tylko kurz sp🤬alajcie
Zgłoś
Phallucifer 2012-09-14, 21:22
Dobrzy z Was ludzie tak wynika z Waszych historii.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie