Historia pewnego bezdomnego psa znalezionego dzięki google maps.
Konto usunięte
2012-09-14, 17:33
też mojego psa przygarłem jakiś c🤬j go potrącił ;/ gdybym go dorwał ja bym był w pace a wy oglądalibyście teraz film na hardzie mam go już 4 lata i lata na 4 łapach ;] wcześniej się męczył przez rok z łapą
więc hejterzy idźcie odrabiać zadanie a tym gościom należy się cysterna browca
To miłe że istnieją jeszcze ludzie o dobrym sercu na tym świecie
Przykre jest patrzenie na skatowane psy albo przywiązywane do drzewa w lesie bo tak jest łatwiej pozbyć się problemu.
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Konto usunięte
2012-09-14, 18:09
Fajny pies
Przy takim spojrzeniu nie można się na niego za nic gniewać .
takich rzeczy sie nie zobaczy w TV
Konto usunięte
2012-09-14, 18:24
wstawiacie takie k🤬a filmiki może i nie sadystyczne ale jestem k🤬a , 22-letnim kolesiem i chce mi się płakać jak to oglądam
sp🤬alajcie
Aż sie poryczałam. Jednak są na świecie ludzie których interesuje biedne zwierze błąkające sie bez celu.
Konto usunięte
2012-09-14, 18:28
Mogli przyjechać do Rumunii tu jest psów w p🤬du!
rockface123 napisał/a:
też mojego psa przygarłem jakiś c🤬j go potrącił ;/ gdybym go dorwał ja bym był w pace a wy oglądalibyście teraz film na hardzie mam go już 4 lata i lata na 4 łapach ;] wcześniej się męczył przez rok z łapą
Moja suczka została w wieku ok. 1-2 miesięcy przywiązana do drzewa w lesie i porzucona. Rozp🤬oliła mi pół mieszkania, ale przygarnął bym ją jeszcze raz
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
co to za nutka w tle?
Konto usunięte
2012-09-14, 18:39
a wiec to tak cyganie łapią psy na kebaby, sprytne przenośny płotek
Wielki Szacunek dla Tego Pana:)
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Konto usunięte
2012-09-14, 18:43
Muzyka: The Cranberries - Ode to my family
Przywiązywanie psa do drzewa jest sk🤬ysyństwem, lepiej go zaj🤬, niech się nie męczy.