Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
programista4k 2020-11-17, 0:17
bąbelek ma prawo do życia to nie jego wina.
Zgłoś
syulung 2020-11-17, 0:31
Silverface napisał/a:

Szczerze, na początku filmiku, myślałem że będzie jakaś kraksa czy coś w ten deseń, może ona jego, on ją rozp🤬olił po amfie, czy innym narkotyku ale potem, patrzę (w trakcie filmiku) to nie hard, a tu nagle taka niespodzianka.
Nie wiem, jak można mieć nasrana w głowie (zakładając w ogóle, że ten gostek go ma) by być z laską, po tym jak się rozstali, ona puściła się w tym czasie z kominiarzem niewieścich serc, wrócić do niej, ona potem urodziła dziecko kominiarza, które też ma zadatki na takowego i wychowywać to dziecko z tą.... no brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dziwaka czy k🤬a, to obraza dla wcześniej wymienionych.
Choćby była ostatnią laską na świecie, choćbym miał walić gruchę do końca życia, nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
Związek z taką to jakby dobrowolnie wsadzić k🤬sa do wrzątku.

dziękuję za wyrażenie niewyrażalności.

freaky napisał/a:

Żadne z nich nie zasługuje na szacunek. A gówniaka trzeba było w worku do wody wrzucić gdy była możliwość.

Dziękuję, mnie nie wolno takich tekstów.
Zgłoś
Salieri16000 2020-11-17, 0:42
Silverface napisał/a:

(...)nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.

Co Ty pierdzielisz? Kominiarz- zawód jak każdy inny

Silverface napisał/a:

(...)brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dz🤬ka czy k🤬a, to obraza dla wcześniej wymienionych.

Szmata daje każdemu w każdych warunkach, nie biorąc w zamian nic; dz🤬ka to zawód a k🤬a to charakter...
Zgłoś
marinis 2020-11-17, 4:30 1
Chłopak ma dziewczynę, która wcześniej była w związku z czarnym, urodziła jego dziecko, ale się rozstali.

I o to się sracie w komentarzach? Brawo rasistowscy idioci. Nie zawiedliście mnie bo głupota i prymitywizm nadal u was dominuje.

Salieri16000 napisał/a:

dz🤬ka to zawód

Prostytutka to zawód. Nawet tego nie wiesz koleś? Dz🤬ka to wulgarne określenie na prostytutkę.
Zgłoś
notak 2020-11-17, 7:33 2
Justynka99 napisał/a:

A co to ma wspólnego? Kobieta decyduje czy urodzić, ale czy chce się opiekować cudzym dzieckiem decyduje facet (lub kobieta jeżeli to facet ma z jakiegoś powodu dzieciaka z poprzedniego zwiazku).

nie p🤬l przebierańcu, to że zaznaczyłeś na różowe nie robi z ciebie kobiety
Zgłoś
Cino_ 2020-11-17, 10:17 1
marinis napisał/a:

Chłopak ma dziewczynę, która wcześniej była w związku z czarnym, urodziła jego dziecko, ale się rozstali.
I o to się sracie w komentarzach? Brawo rasistowscy idioci. Nie zawiedliście mnie bo głupota i prymitywizm nadal u was dominuje.
Prostytutka to zawód. Nawet tego nie wiesz koleś? Dz🤬ka to wulgarne określenie na prostytutkę.

Obejrzyj filmik jeszcze raz bałwanie.
Zgłoś
marinis 2020-11-17, 14:26
Cino_ napisał/a:

Obejrzyj filmik jeszcze raz bałwanie.

Nie przeczę bałwanie, że to FAKE, ale chodzi o kontekst komentarzy, bo do tego się plują.
Zgłoś
S................n 2020-11-17, 16:55 1
Kaszakisza napisał/a:

Ta a białej i azjaty to k🤬a indianin.
Weź się lepiej poucz się na kartkówkę z przyrki dzieciaku zamiast p🤬lić kocopoły.

Potomek białego i azjaty to Metys imbecylu p🤬lony. Ty zaś k🤬y i psa
Zgłoś
Córka_Spawacza 2020-11-17, 20:46
lakeroll napisał/a:

ciekawe jak wygląda w hameryce sprawa badania ojcostwa i czy jest jakaś normalna droga do nieuznania bobasa?

W tym wypadku nie ma mowy o błędzie. To jego

podpis użytkownika

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
Maksymi24 2020-12-02, 12:32
niech sie zorientuje w cenach rynkowych wybielania to nie bedze tak idiotycznie wygladał
Zgłoś