Film przedstawiający opinie i cytaty polskich i zagranicznych pisarzy i historyków na temat historycznej Polski.
Jeśli Cię zaciekawiło, to na YT jest druga część. Wystarczy wpisać tą samą nazwę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fifi
2013-01-01, 23:07
konto usunięte
2013-01-01, 23:31
Historia nas rozliczy za to co zrobimy, co robiliśmy i co będziemy robić dla kraju. Może to brzmi śmiesznie, ale ciekawe co za parędziesiąt lat będą myśleć ludzie o nas, o tym co robimy teraz. Wszyscy niby wiedzą, że politycy nas okradają, sprzedają, rujnują nasz kraj. Wg mnie brakuje iskry, która by podpaliła ląd bomby, którą jest Polskie społeczeństwo.
Wiele padło mądrych słów, wiele krzepiących, nie winniśmy mieć kompleksów względem naszej ojczyzny, więc dlaczego pozwalamy na jej destrukcję?
niełapie Honor z nowym wokalistą ? :/
@skandal89 W zupełności cie popieram inni mówią ,że nie są wstanie tu żyć . Pare set lat temu ludzie też tak myśleli ale wzieli się w garść ,a niespier*alali tam gdzie pieniądze i spokój .To ci którzy tu zostają i maja na tyle sił by walczyć każdego dnia bedą krztałtować historie tego kraju.Fortuna kołem się toczy kto wie czy za pare lat to anglik nie będzie szorował ubikacji w waszym domu.Wszyscy bedą wracać ,wtedy się zastanowią gdzie ich dom i czy nadal mogą nazywać się polakami i czy napewno nie jest to tylko pogoń za pieniądzem.O tego typu powinno więcej się rozmawiać , oby więcej takich tematów.
Za Honor piwko
dokładnie, piwko za Honor ;D
konto usunięte
2013-01-02, 22:11
@ DhuDraug
@emka01
cover Honoru - Cena Idei w wykonaniu Jana Petera
Dokładnie to cover Honoru w wykonaniu zespołu Sadko
Przepraszam pierwsze dwa zdania w moim poprzednim komentarzu to slowa @ Pater patriae miał być cytat ale chyba coś poszło nie tak