👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
`someone tell me i can find here tits so am`
O.O
i tak powstała opera
O.O
i tak powstała opera
przejebka napisał/a:
... jeszcze nie istniejeszkoda tylko,że IE 10

Jest to jedna z niewielu przeglądarek której twórcy nie potrafią napisać tak by działała na innych systemach - zatem jest kalectwem.
Przesiądź się na Linuksa czy coś innego by zrozumieć jak to działa.

@up
Poparcie 100%. Poza tym inne przeglądarki też się rozwijają. Osobiście najbardziej lubię Operę, m. in. dlatego, że ma standardowo Top Sites.
Poparcie 100%. Poza tym inne przeglądarki też się rozwijają. Osobiście najbardziej lubię Operę, m. in. dlatego, że ma standardowo Top Sites.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie