👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowo zamontowanej studzienki z włazem klasy D400 wyładowany Tir nie rozp*erdoli, kacapy odwaliły fuszerkę.
xShymox napisał/a:
Prawidłowo zamontowanej studzienki z włazem klasy D400 wyładowany Tir nie rozp*erdoli, kacapy odwaliły fuszerkę.
Wreszcie normalny komentarz do solidnej, ruskiej roboty.
xShymox napisał/a:
U*dajesz inżyniera, a po pierwsze to D400 stosuje się w "jezdnie, ciągi komunikacyjne z dużym natężeniem ruchu, parkingi, w tym dla samochodów ciężarowych", a tu masz chodnik czyli według planu A15 (40t vs 1,5). Po drugie to sama studzienka nie wystarczy. Cały pas chodnika powinien być przygotowany pod 40 ton, a to są niesamowite koszta. Dlatego chodnik to chodnik jezdnia to jezdnia.
croyna napisał/a:
kup sobie auto, przestanie boleć dupka
A co ma posiadanie samochodu do tego? Kup mieszkanie, albo dom to zobaczysz ile to kosztuje. Chodniki należą do wszystkich płacących czynsze i podatki, tylko lewactwo i patologia tego nie rozumie, że ktoś ciężko na to wszystko pracuje.
Chłopaki z ukrainy tak studzienki poobsadzali. Na piankę....To może u nich tradycja taka??
Chłopaki z ukrainy tak studzienki poobsadzali. Na piankę....To może u nich tradycja taka??

W sumie to nie tir był lub nawet tylna oś.
Nie powinna była się rozleźć.
Nie powinna była się rozleźć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie