📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

z jednej strony zajebiste... a z drugiej wrecz straszne ;o
Może i takie twierdzenia nie pasuja do duszy sadysty , ale jakos ta sesja mnie uderzyla
Może i takie twierdzenia nie pasuja do duszy sadysty , ale jakos ta sesja mnie uderzyla

zero współczucia. zrobił to na swoje własne życzenie.
współczuję tylko jego rodzinie. zostawił ich dla "jednego odlotu więcej".
chory kretyn.
współczuję tylko jego rodzinie. zostawił ich dla "jednego odlotu więcej".
chory kretyn.

Mam nadzieje że jego mały synek też zacznie szybko brać i umrze

Hera najszybciej uzależnia, praktycznie już po pierwszym strzale, był pewnie młody głupi próbował, i teraz odczuwa tego konsekwencje. Również współczuje jedynie jego rodzinie...

intrance napisał/a:
Mam nadzieje że jego mały synek też zacznie szybko brać i umrze
![]()
zastanów się co Ty napisałeś...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie