Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Historia z budowy
Jeleniowski • 2017-12-02, 13:15
Przypomniała mi się historia z czasów kiedy pracowałem na budowie jako zbrojarz.
Budowaliśmy apartamentowiec w Białymstoku. Gdy skończyliśmy 2 piętro i przyjechał beton, sąsiedzi nagle zaczęli być dziwni. Od drugiego piętra betoniarka i pompa do betonu musiały stawać na parkingu przy sąsiednich blokach. Mieszkańcom nagle zaczęło to przeszkadzać i wyszli w jakieś 15 osób, same janusze i mirki z wąsem w kamizelkach i grażyny w garsonkach. Najpierw chcieli wp🤬lić kierowcy betoniarki i pompy ale ten z betoniarki uciekł, a ten od pompy schował się w kabinie. Obserwowaliśmy to z budowy i nasze zdumienie było k🤬a ogromne. Z naszej budowy wyszedł do nich taki Heniek. 50 lat, wąs, szeroki tak jak wysoki i bez koszulki. Krzyczał do nich, że co wy robicie i chciał uspokoić nastroje. Wtedy 2 typów z bloku wsiadło do passata w sedanie i chcieli Heńka przejechać.

Ten uciekł, a wtedy sąsiedzi wezwali policję i zgłosili zakłócanie porządku, hałasy, utrudnianie życia i zastawianie parkingu. Policja przyjechała i sprawdzała wszelkie dokumenty i zamówienia betonu, ale nic nie znaleźli do czego można by się przyczepić i po prostu odjechali. Jednak od tego zdarzenia policja była wzywana na budowę kilka razy w ciągu 3 tygodni, a dodatkowo raz nasłano na nas kontrolę z urzędu pracy o nieprawidłowościach i zawiadomienie o spożywaniu alkoholu.

Jak nieśmieszne to się nie śmiać.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
addekk1 2017-12-03, 12:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
artur_sz13 2017-12-03, 13:35
Bo może im parking ciężkim sprzętem rozp🤬zielaliście i zajmowaliście miejsca parkingowe? Się nei domyślili cwaniaki:D Hehe tylko mieszkańcy źli. Przecież zanim do tego drugiego piętra doszliście to betoniarek musiało przyjeżdżać od groma żeby wylać podziemia, parteri pierwsze piętro i jakoś im nie przeszkadzało
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-03, 16:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
edekzelian 2017-12-03, 16:20 1
Białystok i apartamentowiec. Mocno naciagana ta twoja przesmieszna historia...
Zgłoś
EdmundKemper 2017-12-03, 16:56
Przeczytałem tą Twoją historię, no ale teraz żałuję.
Zgłoś
sudo_su 2017-12-03, 20:57
Jeleniowski napisał/a:

Budowaliśmy apartamentowiec w Białymstoku.

I od razu wiadomo że to fake.
Zgłoś
Jeleniowski 2017-12-03, 21:32
@artur_sz13

Do drugiego piętra betoniarka i pompa stawały na ulicy, potem jednak kształt budynku powodował, że pompa nie sięgała z tego miejsca i musiała stawać po drugiej stronie budynku. Pompa stała na wjeździe do parkingu w taki sposób, że nie utrudniała wjazdu ani wyjazdu, bo łatwo było ją ominąć. Tym bardziej ich zachowanie nas dziwiło.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-04, 7:34 1
Zgłoś
saves 2017-12-04, 18:35
Zgłoś
panar3 2017-12-05, 7:28
Tu nie ma nic do śmiechu.
Zgłoś
Lukaszwabnik2301 2019-09-30, 15:24
Zgłoś
hellx 2019-10-04, 18:13
Mnie to bawi
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem