Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:39
Noboody 2025-10-22, 19:26 27
A tam, od razu pięć lat.

"Tu pan podpisze papierek i jeszcze dzisiaj wyruszy pan w podróż życia 😎"
Zgłoś
nowynick 2025-10-22, 19:29 1
5 lat za brak biletu? Srogo...
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-10-22, 19:36 59
5 lat wiezinia to mógł dostać kilka lat temu, kiedy było lepiej. Teraz dostanie darmowe wakacje na Ukrainie. Tak więc stracił życie bo nie chciał zapłacić za bilet. Z drugiej strony życie w Rosji to też jest karą, więc może nie stracił życia tylko wygrał śmierć? Nie wiem co o tym myśleć, ciężko tak na trzeźwo analizować Rosję XD
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-10-22, 19:38 4
@SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE: już ty nie "fizolofuj" weź się za robotę albo Idzi w kibieni matieri!
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-10-22, 19:40 4
Tomilidżons1984 napisał/a:

@: już ty nie "fizolofuj" weź się za robotę albo Idzi w kibieni matieri!

Szlachta nie pracuje.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-10-22, 19:43 1
@SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE: ale ci dobrze. Ja muszę rano wstać bo jestem parchem który robi za 16 zł za godzinę. Ty to masz życie wow
Zgłoś
Baronessa 2025-10-22, 20:36 2
Ładnie wyłapał na kulfona... 😘👌

SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

Szlachta nie pracuje.

Heh... Zazdro! Ja muszę zapindalać codziennie z rana za 4 tysie na łape. W sumie nie muszę, tatuś z mamusią by mi dali żryć, ale zawsze to jakiś ochłap wpadnie.

@: ale ci dobrze. Ja muszę rano wstać bo jestem parchem który robi za 16 zł za godzinę. Ty to masz życie wow

Wariacie, gdzie tak dużo płacą?! Minimalna na śmieciówie to 30 zyla. Pozywaj dziada do trybunału!
Zgłoś
JoSeed 2025-10-22, 22:21 6
W Łodzi by to nie przeszło... nie dosc, że chodzą dwójkami, to jeszcze wyglądają jak schaby z epoki kamiennej...
Bałabym się nie mieć biletu 😏
Zgłoś
elim 2025-10-22, 22:48 2
Koleś miał wygodne życie, a teraz cyk i zostanie ochotnikiem do Donbasu., a ponieważ będzie skazany to trafi do maszynki do mięsa armatniego.
Zgłoś
Selekcjoner 2025-10-22, 23:00 1
Noboody napisał/a:

A tam, od razu pięć lat.
"Tu pan podpisze papierek i jeszcze dzisiaj wyruszy pan w podróż życia 😎"

Kanara też wezmą na front i kierowcę i pasażerów
Zgłoś
grotti 2025-10-22, 23:04

5 lat wiezinia to mógł dostać kilka lat temu, kiedy było lepiej. Teraz dostanie darmowe wakacje na Ukrainie. Tak więc stracił życie bo nie chciał zapłacić za bilet. Z drugiej strony życie w Rosji to też jest karą, więc może nie stracił życia tylko wygrał śmierć? Nie wiem co o tym myśleć, ciężko tak na trzeźwo analizować Rosję XD

"Stary" szacun - 10/10,
samo sedno,
ost zdanie to 100% prawdy!
Mega!
Zgłoś
Ffhjkhfbljff 2025-10-23, 0:45 2
No i dobrze, kanar onuca to gorzej niż po prostu onuca xd
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-10-23, 1:33
Baronessa napisał/a:

Heh... Zazdro! Ja muszę zapindalać codziennie z rana za 4 tysie na łape. W sumie nie muszę, tatuś z mamusią by mi dali żryć, ale zawsze to jakiś ochłap wpadnie.

@: ale ci dobrze. Ja muszę rano wstać bo jestem parchem który robi za 16 zł za godzinę. Ty to masz życie wow

OK, to podaje przepis jak wygrać w życie: przychodzi wypłata i od razu 10% idzie na inwestycje (taka wypłata dla samego siebie w przyszłości).
Jak nie umiesz w inwestowanie to wrzucasz to w ETFa śledzącego SP500 ,mającego małe koszty, na przykład SPY, VOO czy coś podobnego.
Jak ogarniasz bardziej to inwestujesz w indywidualne spółki. Ja nic nie polecam, bo nie jestem doradcą finansowym i nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za wasze decyzje, więc tylko wspominam że obecnie w moim porfelu jest SOFI, AMD (myślę że to wyp🤬zieli), EL (z zysków z tego już kupiłem swoją Teslę)

Do tego krypto - BTC oraz dwa DAT: MSTR (znowu BTC) oraz BMNR (ETH). Krypto to 20% wartości portfela, nie zamierzam tego ruszać przez jakieś kolejne 10 lat.

W ogóle nie wiem po co się tak tutaj pocę, i tak wiem że nic z tego nie będzie bo pewnie sobie powiecie że "ja się nie znam", "nie mam kasy", "kasa to zło a pieniądze są dla chciwych ludzi", "inwestowanie jest zbyt ryzykowne", "nie dam zarobić bankowym złodziejom ani grosza" albo coś tam sobie wymyślicie i dalej będziecie cieszyć się tym, że możecie sobie bez skrupułów poużalać się nad sobą jak to was "bieda przygniata". Ja już tak nie mogę. Zazdro ;p
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-10-23, 9:24 2

rosyjskiej duszy, ruskiego miru nie pojmujesz xD?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem