Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Historia z Sylwestra
konto usunięte • 2013-10-02, 21:29
Czytając te wszystkie historie z imprez na sadolu stwierdziłem że też opowiem swoją, z ostatniego sylwestra Impreza była w Krakowie (warto wspomnieć że w Nowej Hucie), sytuacja koło godziny 23. Piję sobie spokojnie banię z kumplem w kuchni, kiedy nagle z salonu wychodzi znajomy i mówi że jakiś typ sp🤬olił się z balkonu wyżej do nas. Z 4 piętra. Do nas na 3. Balkon był typowy jak to w starych blokach, w c🤬j mały i kwadratowy. Myślę sobie o c🤬j chodzi z tym dziwnym żartem, a tu pojawia się w drzwiach od tego samego pokoju karczek 2x2, mówi "siema, jestem Rafał" i wychodzi na klatkę schodową. Jakby tego było mało, stwierdziliśmy że ładujemy banie za Rafała, no i tutaj doświadczyłem pięknej, fizycznej reakcji łańcuchowej - kilkanaście sekund po tej bani słyszę takie "ARGGGHIHGEUH" za plecami, obracam się, a tutaj znajomy biegnie do kuchenki z rzygiem w mordzie, ja w krzyżowym ogniu, oczywiście nie zdążył, zostałem obrzygany jak pan Mietek spod sklepu, a kuchenka pływała w pawiu... Popatrzyłem się na to przez kilka sekund, po czym sam się w to samo miejsce puściłem bełta O północy wyszedłem na balkon i kolega Rafał wylał szampana na dół, oczywiście cała zawartość poszła na moją głowę. Późniejszy powrót do domu nie był zbyt fajny.

P.S. Nie było bo moje.
P.P.S. Nie, to nie było gimnazjum.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sajmonowski 2013-10-02, 21:45 1
Widzę romantyczny sylwester we dwoje...no może we troje^^
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-02, 21:56
No nie do końca, ogólnie towarzystwa było koło 25 sztuk
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-02, 22:13 14
Brzmi gorzej niż powieści starego rezerwisty z warty w Sylwestra'89/90
Zgłoś
pakicito 2013-10-02, 22:41 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 9:38 12
Qrwa, rozumiem wszystko, ale chwalić się że ktoś rzucił na ciebie pawia? Następnym razem pochwal się że cię koledzy w dupsko wyr🤬ali.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 12:59 1
smeak napisał/a:

P.P.S. Nie, to nie było gimnazjum.

Podstawówka
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 13:02 1
Piwko dla przebojowego i wysportowanego Rafała oraz wrażliwych i nieumiejacych pić młodzieńców.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 14:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 14:52 20
Co w tym sylwestrze było ciekawego ? Bo nie rozumiem
Zgłoś
Novac 2013-10-03, 15:15 1
Ale "bania" na tej "bani" sporo tej "bani" musieliście wypić :/
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 15:19 2
Zgłoś
premium122 2013-10-03, 15:20
Bo pić to trzeba umić. Tyle powiem autorowi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-03, 15:20 11
Zgłoś
19MisieQ20 2013-10-03, 15:34
Na bank jesteś rudy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem