Sugeruję przekazać to info do wszystkich tych wspaniałych osobników żyjących na cudzym garnuszku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Ja bym poprosił o źródło. Ciotka ma wille w Maladze i są tam 6,8razy do roku resztę czasu stoi pusta.
Jest na to bardzo prosty sposób: wprowadzać się do mieszkań czy willi zwolenników bezprawnego zajmowania czyli socjalistów. Problem sam się rozwiąże.
bleblebator1 napisał/a:
Jest na to bardzo prosty sposób: wprowadzać się do mieszkań czy willi zwolenników bezprawnego zajmowania czyli socjalistów. Problem sam się rozwiąże.
Najpierw musiałbyś sforsować fose, drut kolczasty, smoka i ochrone.... zero problemów xD
Bqesiivasqesii napisał/a:
Ja bym poprosił o źródło. Ciotka ma wille w Maladze i są tam 6,8razy do roku resztę czasu stoi pusta.
rp.pl/rynek-nieruchomosci/art19051301-hiszpanskie-pulapki-nieruchomosc...
Podaj adres i powiedz przy okazji, kiedy na pewnok jej nie bedzie:-)
bogaci bogatym zgotowali ten los. Trader21 ma pełne gacie bo namierzyli mu chatę.
Masz może adres? Z ciekawości pytam ;d
Prawidłowo, sam tak pomieszkiwać
od 10 lat 3 moje mieszkanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie