Nic sadystycznego, powolna akcja, azjatka + piórko + kijki, więc jak się nie podoba, to zamiast pisać żałosne hejty, przewinąć dalej...
Dość niekonwencjonalny pokaz umiejętności azjatki Miyoko Shida... Muszę przyznać, że zaskoczył mnie ten występ
Osobiście nie żałuję straconych minut... Jak dla mnie SZACUN!!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A dlaczego w polskim mam talent pokazują tylko jakichś z🤬busów, którzy nieudolnie próbują śpiewać cudze piosenki?
Nie wiem czy to talent, czy wystarczyły by lata ćwiczeń, ale faktem jest, że imponujące.
Jaki kraj taki mam talent, oni maja patyki, my mamy bigos.
konto usunięte
2013-10-12, 20:22
Konkret. Chociaż i tak nie przebiła tej żonglującej miskami
od 7:27 'spuścić lewarek!'
Ta "dyscyplina" nazywa się Sanddornballance.
Osobiście wolę Mädira Eugstera.
Nie umiem tak...przynajmniej nie bez pół litra...
do mam talentu powinien zawitać ksiądz Gil i pokazać jak się r🤬a mużyńskie dzieci
Daje piwo za zęby !
Aż dziw, że jeszcze się trzymają.
konto usunięte
2013-10-13, 1:22
Było 1000 osiemset pięćset razy na internetach to i dziadek ktory robi to samo, wiec sie nie podniecajcie