Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hiszpańskie gówno w akademikach
Konto usunięte • 2014-04-16, 2:20
Witam

Ostatnimi czasy sporo Hiszpanów zamieszkuje w akademikach Politechniki Opolskiej i nie byłby to problem gdyby nie byli brudnymi małpami które drą ryja na cały akademik. Prawdziwy problem to przyrządzanie posiłków. Mamy wspólną kuchnię i każdy z mieszkańców stara się zachować względny porządek i czystość. Niestety nie Hiszpanie... ( kwestie obraźliwe od teraz) To p🤬lone bydło włazi do kuchni nie w 1 czy 2 osoby ale stadem, zajmują po 1 palniku na kuchenkę więc nawet ryżu ugotować się nie da, kładą c🤬ja na czystość co daje rezultat w uj🤬ych kafelkach i palnikach ( które nie chcą działać bo są zapchane jakimś gównem). Ostatnio nawet wyj🤬i olej na podłogę( mniej więcej około 2 L) i wszystko byłoby ok gdyby to posprzątali. Zamiast tego wywiesili karteczkę na drzwiach kuchni " Look out Oil on floor". Co więcej te c🤬te wały zostawiają wszystkie naczynia ( brudne) w kuchni tak, że nie ma gdzie czegokolwiek postawić. Zielsko niby nieszkodliwe ale jak ktoś pali 10 dni w ciągu tygodnia to niestety zaczyna wk🤬iać bo przez zamknięte drzwi to czuć. Mój wniosek z mieszkania z tymi obszczymurami pod jednym dachem jest taki. Hiszpanie to brudasy, prostaki i chamy. Jakoś Turasy potrafią się zachować ( tak też mamy studentów z Turcji). Dziękuję Pozdrawiam

P.S. W kuchni raz się zdażyło, że sufit był uj🤬y.
P.S.2,3,4,5 Jak tylko zdobędę fotki to dodam.
Zgłoś
Bazor 2014-04-16, 2:59 56
Cały ten ich naród to jedno wielkie gówno

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 3:09 11
nie znam reszty ich narodu ale po prostu ich znienawidzilem majac za przyklad tych "macho" czystych jak końskie gowno.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 4:38 9
nie wiem jak u was, ale wiele razy słyszałem historie o syfiarzu w akademiku, czy to bracie/siostrze itp. nie istotne. metoda: cały syf który zrobią wyeksmitować im do pokoju albo na morde. a jak palą zioło to na policje i problem z głowy.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 6:55 12
Po pierwsze uprzejmie donieść o trawsku gdzie trzeba.
Po drugie - czy wśród studentów są same miękkie faje? Nie ma tam u was żadnego chłopa, który by im spuścił łomot?
Zgłoś
Bankracy 2014-04-16, 7:08 26
@up co za k🤬y donosiciele w tym kraju, a wy chcecie go naprawiać, zacznijcie od siebie.
Jak się k🤬a nie ma jaj żeby im to w pysk powiedzieć albo coś chociażby z kolegami na nich zdziałać to tak potem jest, ale czego ja oczekuje od studencika - studencik cienki jak pręcik.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 7:52 9
qtapatologia napisał/a:

(...)w akademikach Politechniki Opolskiej (...)

Z państwa o starych i dużych tradycjach uniwersyteckich, to jak myślisz, kto by chciał przyjeżdżać do Bolandy i to jeszcze na jakąś - pożal się Boże - Politechnikę Opolską?
Przyjedzie bydło, bo porządni nie chcą.
Zgłoś
polslav 2014-04-16, 8:52 43
żeby Polki dupy nie dawały to by Hiszpany w akademikach nie mieszkały
Zgłoś
Kreeggan 2014-04-16, 9:38 5
Obecna generacja Hiszpanów to egzotyczna mieszanka kozojebów z białą rasą, z czego większość genów pochodzi właśnie od tej pierwszej grupy. Robić im sie nie chce, uczyć im sie nie chce, tylko by sie grzali i taplali w syfie.
Zgłoś
1.Michal 2014-04-16, 10:17 5
Potwierdzam. To banda głupich debili. Z tego co widziałem, to w akademiku UE Wro nie zachowują się lepiej. Do tego hiszpanki grube i brzydkie, a hiszpanie w dresach i wyglądający jak cyganie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 10:37 6
Taa, znasz może 5 jakichś c🤬jków z erasmusa i już masz pełne zdanie o Hiszpanach. Gratuluję inteligencji, a jak chcesz się pożalić i nie potrafisz z nimi problemu załatwić, to idź do mamusi.
Zgłoś
P10TReK 2014-04-16, 10:37 19
Jestem na Erasmusie w Finlandii mamy tutaj masę Hiszpanów i Hiszpanek. Bardzo pozytywni ludzie. Mamy w zwyczaju robić co jakiś czas imprezy na korytarzu z jedzeniem. I kto sprząta po ? Hiszpanie. Porównując porządek który panuje w pokojach mogę śmiało powiedzieć że nie ma tragedii, nie raz robiliśmy spontaniczną imprezę u nich w pokoju i jakoś nikt nie narzekał na burdel.
Wiec albo nie potraficie się z nimi normalnie dogadać i wolicie narzekać, albo macie pecha i należy to zgłosić do administracji akademika.
I tak przy okazji to większość z nich to ludzie którzy chodzą regularnie do kościoła, wiec komentarze ko🤬y etc są nie słuszne.
Poza tym macie straszny ból dupy że jebią Polki, jak im tak zazdrościcie to znajdźcie sobie jakiś kraj i spróbujcie swojego szczęście.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 10:39 2
To nie można im powiedzieć żeby syfu nie robili? A jak by nie zadziałało to zawsze można użyć siły bo brudasy są w mniejszości. Ale problem...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 10:51 1
@P10TReK

Bo do Polski nie chcą ludzie przyjeżdżać, ale oczywiście zagraniczni studenci to 'prestiż', więc uczelnie biorą wszystkich jak leci. U mnie są ludzie, którzy po angielsku mówią na poziomie ameby, a zajęcia są po angielsku i nikt ich się nie czepia. Ba! Jeszcze się nimi chwalą, jakby było czym. Normalni ludzie nie chcą przyjeżdżać to niech nie przyjeżdżają żadni. Polska dla Polaków !
Zgłoś
mrwieszkto 2014-04-16, 10:57
@Polsav dobrze gada.

Dostają z Erazmusa czy jak te wymiany się zwą po 4 kafle PLN na miesiąc to mają tutaj "życie jak w Madrycie" .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie