A drugie pół wyrżnął w pień - też pisarzy, artystów, poetów itd...
Dorobek i bezcenne dzieła ludzi światłych płonęły na stosach przy dzikich tańcach cywilizowanych, zdawałoby się, ludzi...
Jednak kochał Ż__ów, bo wykorzystywał ich wynalazki, np. cyklon B...
Najgorsze, że porwał za sobą pół narodu, narodu gdzie królowali malarze, pisarze, muzycy, filozofowie... Fakt był też taki, że kuśka Adolfikowi nie stawała
Jak u nas, jeden przegryw z Żoliborza. Adolfowi do pięt nie sięga, a mimo to, jest właścicielem kolejnego już prezydenta.
Jaki kraj, taki dyktator.
Jak u nas, jeden przegryw z Żoliborza. Adolfowi do pięt nie sięga, a mimo to, jest właścicielem kolejnego już prezydenta.
Jaki kraj, taki dyktator.
Tutaj stanowczo zaprotestuję, bo tym Nawrockim jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, mimo że nie dane mi było na niego zagłosować, czego szczerze żałuję. Jego wybór to Cud nad Wisłą, bo wybrany aby stawić opór lewactwu i zalewającej nas fali degeneracji z zachodu. Wybrany z milionów. Nasza ostatnia nadzieja no i pierwszy prezydent, który nie jest alkoholikiem, debilem, jełopą, bucem-tłukiem- odpowiednie dopasować. Kaczor to geniusz. Który to już polityk przez niego stworzony do najwyższych funkcji? Co stworzył rudy?
Tutaj stanowczo zaprotestuję, bo tym Nawrockim jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, mimo że nie dane mi było na niego zagłosować, czego szczerze żałuję. Jego wybór to Cud nad Wisłą, bo wybrany aby stawić opór lewactwu i zalewającej nas fali degeneracji z zachodu. Wybrany z milionów. Nasza ostatnia nadzieja no i pierwszy prezydent, który nie jest alkoholikiem, debilem, jełopą, bucem-tłukiem- odpowiednie dopasować. Kaczor to geniusz. Który to już polityk przez niego stworzony do najwyższych funkcji? Co stworzył rudy?
Z tymi imigrantami to dopiero zobaczymy. Ja też myślałem kiedyś że PiS to mniejsze zło, właśnie ze względu na imigrantów. A tymczasem to za PiS'u była afera wizowa z ponad 300 tysiącami wprowadzonych imigrantów z różnych krajów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie