👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie najgorsze ale widziałem lepszy :
Dla niezorientowanych film parodiuję sytuację kilku posiadaczy Nissana GT-R, którzy używali funkcji Launch Control z wyłączonym ESP. Ich skrzynie niestety tego nie wytrzymały a Nissan po sprawdzeniu "historii" w elektronice auta odmówił wymiany tych skrzyń na nowe. Cena jednej ok 20 tyś $...

zeta, o tak,zaprawdę zajebiste
a to złe skrzynie,no
Lashlo, za dobry filmik
Orphaned Land mnie poskładał

Lashlo, za dobry filmik

Orphaned Land mnie poskładał

Arkhanis no tak bo Wacken to naprawdę mnie powaliło... chwila... co to jest to Wackej ? Może nie rozumiesz Angielskiego ?

zeta napisał/a:
Arkhanis no tak bo Wacken to naprawdę mnie powaliło... chwila... co to jest to Wackej ? Może nie rozumiesz Angielskiego ?
![]()
No niestety rozumiem i dalej nie zmienia to faktu,że lipny ten Twój filmik i tyle

To i ja dorzucę swoje trzy grosze:
GTA 4 na PC (moja ulubiona przeróbka)
GTA 4 na PC (moja ulubiona przeróbka)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie