👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hitler może i miał zryty łeb ale efektownie przemawiać to on potrafił...

Nienawidzę go za zniszczenie Naszego Państwa, ale niestety w tej wypowiedzi miał rację...

Hitler nie był pierwszym gościem, który chciał pozbyć się tego robactwa ze świata. Ale gdyby mu się powiodło i nie było już Ż__ów, to prawdopodobnie na świecie dziś panowałby pokój. A ludzie żyliby w dostatku, bo nie byłoby osoby, która chciałaby wyr🤬ać kogoś na kase.

Jesteście idiotami. Hitler chciał przestrzenie dla swoich rodaków. Wybrał sobie Ż__ów na cel, bo przeszkadzały mu ich majątki. Nienawidził Polaków i gardził nimi jak śmieciami, tępił. A wy go chwalicie... Żenada...

cilofan napisał/a:
Jesteście idiotami. Hitler chciał przestrzenie dla swoich rodaków. Wybrał sobie Ż__ów na cel, bo przeszkadzały mu ich majątki. Nienawidził Polaków i gardził nimi jak śmieciami, tępił. A wy go chwalicie... Żenada...
Jesteś w błędzie. Hitler nie miał nic ani do Polski ani do Polaków, wręcz przeciwnie, chciał ich mieć jako sprzymierzeńców i szanował (w szczególności Piłsudskiego). Dopiero kiedy rząd Polski opowiedział się po stronie Francji i Anglii (które i tak miały Polskę w dupie) ruszył machinę propagandowo-wojenną przeciw RP.
wykop.pl/ramka/157865/co-myslal-hitler-o-polakach/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie