Cytat:
"Ale jak, 0 piw i główna? Żal...", "administrator sprzedał się", "ale gówno, co to robi na głównej", "to nie ten sadol co kiedyś"
No... wyręczyłem was i już nie musicie nic pisać

bede trollem dam piwo
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
@up
Jak ktoś daje za to gówno piwo, to nie trollowanie, a zwykłe kurestwo...
Jak ktoś daje za to gówno piwo, to nie trollowanie, a zwykłe kurestwo...
p🤬le takie cuś , kasuje windowsa winycj mnie nie zobaczyta na tym portalu
podpis użytkownika
Jestem Oberlejtnant Von Czokmen

Takie kurewstwo od razu na gównej, gdy dobre tematy są usuwane/przenoszone do zj🤬ych zbiorczych. Brawo wy

Ej, to sam ten portal matura to bzdura to gówno wrzuca na główną :/
Wrzucone 2016-03-09, 18:14 i do teraz ma 7 piw. OSTRO K🤬A!!
Ja bym się wstydził to gówno tutaj promować skoro ludzie nie chcą tego oglądać. I mówię tutaj o twórcach tego kanału, a nie o administracji Sadola, bo ci drudzy mają z tego jakąś kasę, więc spoko. Ale ci pierwsi płacą tę kasę za wrzucanie ich c🤬jowych filmików, których nikt nie chce oglądać. Ja bym się wstydził. No ale ja to ja. Ja mam jakieś zasady moralne, poczucie własnej wartości itp.
Ja bym się wstydził to gówno tutaj promować skoro ludzie nie chcą tego oglądać. I mówię tutaj o twórcach tego kanału, a nie o administracji Sadola, bo ci drudzy mają z tego jakąś kasę, więc spoko. Ale ci pierwsi płacą tę kasę za wrzucanie ich c🤬jowych filmików, których nikt nie chce oglądać. Ja bym się wstydził. No ale ja to ja. Ja mam jakieś zasady moralne, poczucie własnej wartości itp.
Hehehe, najwięcej buntują się Ci, co sami byliby hitem odcinka

Mhmmm to jest jak karaluch... Już któryś raz wciskam ignoruj i co jakiś czas wraca
Ale bym rypał tą pulchniutką w czarnym z 1:30...
...jakby ktoś coś miał na nią namiar...
...jakby ktoś coś miał na nią namiar...
Niemożliwe, żeby tak tępi ludzie naprawdę istni...a co ja się będę oszukiwać, pewnie co drugi użytkownik sadisticka p🤬liłby jeszcze większe bzdury (np. o płaskiej Ziemi).
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat