📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44

Twarz człowieka nie jest symetryczna, a tego kolesia to już w szczególności. Idiotyczne porównanie - wrzuć to zdjęcie chociażby do Painta.. podziel twarz na równe 2 połówki i odbij ( JEDNO zdjęcie) - nawet ono nie będzie pasowało do swojej drugiej połowy. Łączenie w całość 2 połówek twarzy z dwóch różnych zdjęć to już w ogóle głupota
.

Ja mam jedno ucho bardziej odstające od drugiego i mój brat ma i sąsiadka i moja nauczycielka ze szkoły średniej i dwie osoby w mojej starej pracy i jedna w nowej - więc to chyba żaden unikat
A co do nosa - jego kształt może zmieniać się np. na wskutek nagłego wychudzenia, stresu, zimna a widac wyraźnie że "gałka nosowa" (to badziewie na końcu nosa przypominające żołądź penisa
jest dokładnie takie samo w obu przypadkach. Tak w ogóle ocenianie nosa "z przodu" jest bezcelowe, bo bardzo zakłamuje to światło i cień a najwięcej informacji charakterystycznych dla tego detalu twarzy (min. ta nieszczęsna gałka, "garbik") jest widocznych przy ujęciu "z boku"

Teraz widzę, na 100% to nie ten sam... Zobaczcie zarost nad ustami
U jednego jest tuż nad ustami, a u drugiego sporo ponad nimi

To jest dokładnie ta sama osoba.
Kolor oczu jest dokładnie taki sam:
Kształt nosa zmienił się, bo się uśmiecha (złapcie się palcami za nos i uśmiechnijcie to wyda się wam szerszy i krótszy), to samo z zarostem nad wargą, który wygląda jakby był niżej, ponieważ przy tym uśmiechu rozszerzyły mu się wargi i naciągnęło to skórę (znowu tutaj polecam uśmiechnąć się przed lustrem i zobaczyć jak naciągnie się wasz "wąsik" przy uśmiechu).
Co do brody, to zwróćcie uwagę, że w "farbowanej wersji" głowa jest ustawiona pod kątem, dlatego wydaje się, że jego ucho jest większe (bo jest w ten sposób uwydatnione) a szczęka ma inny kształt, bo widać ją lekko z boku.
Kolor oczu jest dokładnie taki sam:

Kształt nosa zmienił się, bo się uśmiecha (złapcie się palcami za nos i uśmiechnijcie to wyda się wam szerszy i krótszy), to samo z zarostem nad wargą, który wygląda jakby był niżej, ponieważ przy tym uśmiechu rozszerzyły mu się wargi i naciągnęło to skórę (znowu tutaj polecam uśmiechnąć się przed lustrem i zobaczyć jak naciągnie się wasz "wąsik" przy uśmiechu).
Co do brody, to zwróćcie uwagę, że w "farbowanej wersji" głowa jest ustawiona pod kątem, dlatego wydaje się, że jego ucho jest większe (bo jest w ten sposób uwydatnione) a szczęka ma inny kształt, bo widać ją lekko z boku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie