📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

jkllll485 napisał/a:
To te szachidy czy jak to się nazywa?
Bayraktary FPV
Przygłup jakich mało, ale w sumie sprawił, że się zaśmiałem. By wszystko było jak należy: "dzieci, nie róbcie tego w domu!"
no i to jest pomysł na drona. już wiem jak załatwić psa za płotem który na mnie szczeka
Inspekcja Pracy już korzysta z dronów na budowach. Rejestrują każde wykroczenie, brak szelek, kasków itp. Na podstawie dokumentacji fotograficznej żądają atestów ja dany rodzaj zabezpieczenia.
Jak dostaną narzędzie rozpoznawania twarzy, będą wyłapywać nielegalnie zatrudnionych i cudzoziemców.
Społeczeństwo odpłaca się tym samym.
Jak dostaną narzędzie rozpoznawania twarzy, będą wyłapywać nielegalnie zatrudnionych i cudzoziemców.
Społeczeństwo odpłaca się tym samym.
Rzymskie ognie.
Jakby zamiast jednej rureczki, zamontować na większym dronie całą baterię, to nawet ruskie by w gacie srały,
bo takiej Baby Jagi jeszcze nie widziały.
Jakby zamiast jednej rureczki, zamontować na większym dronie całą baterię, to nawet ruskie by w gacie srały,
bo takiej Baby Jagi jeszcze nie widziały.

Bestia_z_cricolandu napisał/a:
To te ruskie? Nie wyglądają aż tak groźnie.
To polska odpowiedź na shahedy.
Tak, strzelanie do ludzi to sport narodowy tamtych stron, widać że wchodzą na kolejny poziom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie