Krótki filmik na temat tego, jak zachowują się faceci w hokeju i piłce nożnej. Komentarz równie zabawny co szczery, bo hokej to prawdziwie męski sport, podczas gdy w piłce nie brakuje teatru.
Bo ja wiem? Im bardziej jakiś sport i drużyny komercyjne, tym więcej chamstwa i tym bardziej jest ono ignorowane.
Piłka nożna - symulowanie i wrabianie w rzuty karne
Hokej - prowokowanie bójek
siatkarzy od siebie rozdzielili ...
W sumie to tylko rugbyści (nie mylić z futbolem amerykańskim) zajmują się graniem, a nie oszukiwaniem.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jest pełno dyscyplin drużynowych, gdzie faceci zachowują się jak faceci, np. lacrosse, futbol gaelicki, amerykański, kanadyjski, piłka ręczna, rugby, rugby union, piłka wodna itd. itp. Tylko w piłce nożnej p🤬dy wywracają się, zanim ich ktoś dotknie a potem umierają 5 minut po zderzeniu z trawą...
Noniesondze napisał/a:
Bo ja wiem? Im bardziej jakiś sport i drużyny komercyjne, tym więcej chamstwa i tym bardziej jest ono ignorowane.
Piłka nożna - symulowanie i wrabianie w rzuty karne
Hokej - prowokowanie bójek
siatkarzy od siebie rozdzielili ...
W sumie to tylko rugbyści (nie mylić z futbolem amerykańskim) zajmują się graniem, a nie oszukiwaniem.
58 piw - aż dziw, że tęczowa część polactwa Cię nie zagryzła w komentarzach
Jakbym chciał pooglądać nap🤬lanki to obejrzałbym boks, mma czy inne sztuki walki, a nie baletnice na łyżwach.
Jeżeli najciekawszą rzeczą w tym hokeju jest, że paru gostków się okłada, to on sam sobie odpowiada, że jest nudnym, słabym sportem.
Ludzie, bo to udawanie w piłce nożnej jest spowodowane przepisami i sędziami.
Piłkarze zwyczajnie wykorzystują przepisy, w których jest zapis że jakikolwiek ruch do twarzy zawodnika to jest czerwona kartka. To na tyle osłabia zespół, że każdy chce sprowokować i dać się uderzyć. Aktorzenie też nie wzięło się znikąd, często jest tak, że jak się nie położysz i nie krzykniesz to sędzie nie zagwiżdże.
To samo z tym trenerem, gdyby dostał czymś większym to możliwe byłoby przerwanie meczu i np walkower.
Gdyby nie było żółtych i czerwonych kartek, za szturchanie się, uderzenie kogoś, itp to skończyły by się takie akcje, i to podbieganie do sędziego w celu zrobienia presji. Gdyby jakaś dwójka miała problem, poszarpali by się trochę, pogadali mocniej i poszli grać dalej. Piłka w końcu przestałaby być posmiewiskiem, a piłkarze zajęliby się graniem a nie orzekaniem komu dać kartkę.
Dwa puste łby w bliskiej odległości wywołują bóle dupy. Piłkarskie prawdy.
Sponsorzy i niebotyczne ilości pieniędzy zrobiły z tego sportu dz🤬kę taka prawda
W hokeju akurat bójki są także ustawione, do bójek są ludzie jak np Oliwa i tylko oni się leją pod publiczkę tak żeby uatrakcyjnić mecz

Żeby daleko nie szukac ile razy bił się Czerkawski, gdy grał w NHL ? On miał inne zadanie w zespole mianowicie był od gry w hokej