Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Holender i seks z owcą
a................0 • 2013-12-02, 20:08
Przyglądałem sobie różne stronki z ponoć "ciekawymi absurdami" i ku mojemu zdziwieniu ukazała mi się ta historia .

Cytat:

Pewien holender został przyłapany na seksie z owcą i oskarżony o bestialstwo wobec zwierząt. Został jednak oczyszczony z zarzutów ponieważ owca nie mogła zeznawać w sądzie i potwierdzić, że nie chciała uprawiać seksu a czyn mężczyzny wywarł na jej psychikę negatywny wpływ. Holenderskie prawo mówi bowiem, że bestialstwo wobec zwierząt jest zbrodnia tylko wtedy, jeśli zwierzęta zeznają, że zrobiono coś wbrew ich woli.

Ja p🤬le
Tymczasem w Polsce, Tymczasem w Rosji .... A tu Holandia ...
Teraz możemy spodziewać się najgorszego. Nawałnica emigrantów z krajów ciapatych z hasłem "wolność dla r🤬ania pastwiskowych zwierząt !"
Zgłoś
siwybis 2013-12-03, 17:50
Z drugiej strony patrząc, ludzie potrafią robić zwierzętom o wiele gorsze rzeczy niż prucie dupy. Z dwojga złego to lepiej jak już kozy p🤬lą niż dzieci, na przykład.
Zgłoś
g................k 2013-12-03, 18:37 1
siwybis napisał/a:

Z drugiej strony patrząc, ludzie potrafią robić zwierzętom o wiele gorsze rzeczy niż prucie dupy. Z dwojga złego to lepiej jak już kozy p🤬lą niż dzieci, na przykład.

no nie wiem, na hardzie jak się dzieję krzywda zwierzęciu wszyscy się litują, a jak dla dziecka to się cieszą i biją brawa:D
Zgłoś
de_ent 2013-12-03, 19:57
Owca powinna mieć w sądzie prawo do tlumacza. Nawet ciapaki mają takie prawo.
Zgłoś
~Mieszek_Kiler 2013-12-03, 20:52
BongMan robił w Holandii! Może by tak jego spytać? xD

podpis użytkownika

Kupa <3
Zgłoś
L................g 2013-12-03, 21:15
Tłumacz tej notki był c🤬jowy. Nie "bestialstwo wobec zwierząt" tylko po prostu "zoofilia". Po angielsku "bestiality".
Zgłoś
Xeardo 2013-12-03, 21:24
Idąc tym tokiem myślenia niemowlęcia też nie będą mieć nic do gadania
Zgłoś
przepon 2013-12-03, 21:41
Już widzę, jak polskie owce, które zostały poderwane przez jakiegoś ciapka same wkładają burki i nawołują do wprowadzenia szariatu.

podpis użytkownika

"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Zgłoś
Thanatophiliac 2013-12-04, 0:04
Lang napisał/a:

Tłumacz tej notki był c🤬jowy. Nie "bestialstwo wobec zwierząt" tylko po prostu "zoofilia". Po angielsku "bestiality".

Nie tylko tej notki, ten kwiatek się widuje nawet na wiodących portalach
Zgłoś
N................ż 2013-12-04, 8:54 1
Bo jednak zoofilia to nazwa parafilii, a bestiality, jakkolwiek by to tłumaczyć, oznacza sam akt.
Zgłoś