Przyglądałem sobie różne stronki z ponoć "ciekawymi absurdami" i ku mojemu zdziwieniu ukazała mi się ta historia .
Cytat:
Pewien holender został przyłapany na seksie z owcą i oskarżony o bestialstwo wobec zwierząt. Został jednak oczyszczony z zarzutów ponieważ owca nie mogła zeznawać w sądzie i potwierdzić, że nie chciała uprawiać seksu a czyn mężczyzny wywarł na jej psychikę negatywny wpływ. Holenderskie prawo mówi bowiem, że bestialstwo wobec zwierząt jest zbrodnia tylko wtedy, jeśli zwierzęta zeznają, że zrobiono coś wbrew ich woli.
Ja p🤬le
Tymczasem w Polsce, Tymczasem w Rosji .... A tu Holandia ...
Teraz możemy spodziewać się najgorszego. Nawałnica emigrantów z krajów ciapatych z hasłem "wolność dla r🤬ania pastwiskowych zwierząt !"
m................s
2013-12-02, 20:45
a czy ten holender nie mial na imie ahmed przypadkiem?
aspire3690 a źródło tego newsa?
a................0
2013-12-02, 21:47
Przykro mi na chwilę obecną nieznane. Przejrzę historię, edytuje, dodam
Ściema, w Danii i Niemczech zoofilia jest legalna (jeżeli zwierzęciu się nie dzieje krzywda przy penetracji oczywiście, więc jeżeli już się pakowaliście i kupowaliście bilet do tych krajów by w końcu wydymać ukochanego chomika - zapomnijcie, nie da rady

ale w Holandii nie, jedyne zwierze jakie można legalnie dymać a nawet wziąć z nim ślub to inny homoseksualista
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
przygotowują się na przyjęcie szariatu.
j................x
2013-12-03, 13:53
w Niemczech chyba ostatnio zdelegalizowano zoofilie
Ciekawe jak ten lewacki kraj przyjmie ciapackie prawo.
P................z
2013-12-03, 16:53
mogli ją zapytać:
-czy twój r🤬acz był dla ciebie cacy czy be?
-beee
To co, pedofil będzie mógł wyr🤬ać tam wkrótce dwuletnią dziewczynkę zostanie uniewinniony, bo poszkodowane dziecko nie będzie mogło zeznawać? Do piachu kuhwa!
g................k
2013-12-03, 17:08
nie wierz we wszystko co piszą w internecie kretynie
Dokładnie. Akurat ten przypadek prawdą nie jest.
Jednak w średniowieczu zwierzęta były stawiane przed sądem. Np. jeśli świnia zaatakowała i zabiła małe dziecko i przed sądem nie miała nic do powiedzenia, wykonywali na niej karę śmierci.
Jan III Sobieski w grobie się przewraca
swoją drogą zobaczcie...
u holendrów można j🤬 owcę, bo się nie poskarży. Pedały na każdym rogu, dewianci, gandzia dostępna niczym proszek do pieczenia. Ogólnie pożywka dla pseudo prawicowców i pseudo patriotów naszych kochanych. Te hasła tak dumnie niesione na ustach naszej młodzieży na pohybel lewactwu itp, itd...
A swoją drogą, zobaczcie jaki tam jest poziom zycia a jaki u nas. I jaki u nas by był (dla tych z wyobraźnią i zdolnością do autonomicznego myślenia), jakby te wszystkie głoszone hasła sie spełniły.
I jakoś mogłbym znieść fakt, ze sąsiad jebie własnie Dolly, że jakieś pedzie w dupsko się jadą jarając trawę... wazne dla mnie jest jaki państwo oferuje mi poziom życia. A ten, w jakże przeklętym i zboczonym kraju... jest nieporównywalnie wyższy niż u nas. I nie wina to rządu a społeczeństwa, jego mentalności, przekonań, podatności na manipulację.
"sami sobie zgotowaliśmy ten los"