📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim obejrzę to wolę się zapytać, czy to nie jest jakaś pułapka... I jeszcze kobieta na screenie dla podpuchy...
Holenderscy rowerzyści, czyli pedały, tak?
Holenderscy rowerzyści, czyli pedały, tak?
1:05 za ten fragment temu materiałowi należy się conajmniej 200 piw
Myślicie, że skończyło się na wstrząśnieniu mózgu czy gorzej?
Myślicie, że skończyło się na wstrząśnieniu mózgu czy gorzej?
Poszukuję oryginalnego filmu z pierwszej składanki z 0:07 sekundy. Był kiedyś na Sadisticu ale nie mogę go znaleźć. Czy ktoś jest w stanie podesłać link?
Co się dziwić, jak banda powykrzywianych kaziraków nie wygląda normalnie (słoniowatość, wąskie łby, ogólnie wszechobecna brzydota), ani normalna pod deklem nie jest. Do tego pijactwo i narkotyki w opór, i mamy gotowiec widoczny powyżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie