📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Dżepetto napisał/a:
Idź spać bo jutro szkoła.
A Ty? Co masz jutro?
śmigło, a co to się stało, wczoraj dostałeś W5, a dzisiaj już nie ma po nim śladu, przeprosiłeś i obiecałeś, że już nie będziesz?
Prawidłowo, bo jak zresztą widać unikanie wf-u skutkuje otyłością i ogólną niesprawnością fizyczną. Nauczyciel /trener z pasją i wierzy w swoja misję. No, może i trochę sadysta, ale ma dobre intencje hłehłe.
Podoba mi się takie równouprawnienie. W końcu wszyscy jesteśmy równi jak twierdzą komuchy

dżonyłojlker napisał/a:
śmigło, a co to się stało, wczoraj dostałeś W5, a dzisiaj już nie ma po nim śladu, przeprosiłeś i obiecałeś, że już nie będziesz?
Już tam komuś napisałem. Donoszę, ale poza tym przy bliższym poznaniu jestem bardzo miłym gościem. Z obiecywaniem mam tak że nie obiecuję, bo zawsze jest szansa tej obietnicy nie dotrzymać. Mimo wszystko dziękuję za troskę. Jasiu pamiętaj o 12 krokach.
dżonyłojlker napisał/a:
Prxzypadek ?
czy SBU?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Prxzypadek ?
czy SBU?
CBŚP bardziej. Donoszę z uśmiechem na twarzy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie