Dżepetto napisał/a:
Idź spać bo jutro szkoła.
A Ty? Co masz jutro?
śmigło, a co to się stało, wczoraj dostałeś W5, a dzisiaj już nie ma po nim śladu, przeprosiłeś i obiecałeś, że już nie będziesz?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Genialne, uwielbiam tego typu skecze

podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Prawidłowo, bo jak zresztą widać unikanie wf-u skutkuje otyłością i ogólną niesprawnością fizyczną. Nauczyciel /trener z pasją i wierzy w swoja misję. No, może i trochę sadysta, ale ma dobre intencje hłehłe.
Podoba mi się takie równouprawnienie. W końcu wszyscy jesteśmy równi jak twierdzą komuchy

dżonyłojlker napisał/a:
śmigło, a co to się stało, wczoraj dostałeś W5, a dzisiaj już nie ma po nim śladu, przeprosiłeś i obiecałeś, że już nie będziesz?
Już tam komuś napisałem. Donoszę, ale poza tym przy bliższym poznaniu jestem bardzo miłym gościem. Z obiecywaniem mam tak że nie obiecuję, bo zawsze jest szansa tej obietnicy nie dotrzymać. Mimo wszystko dziękuję za troskę. Jasiu pamiętaj o 12 krokach.
dżonyłojlker napisał/a:
Prxzypadek ?
czy SBU?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Prxzypadek ?
czy SBU?
CBŚP bardziej. Donoszę z uśmiechem na twarzy
baronturbina napisał/a:
CBŚP bardziej. Donoszę z uśmiechem na twarzy
Czyli już oficjalnie @baronUPAdlina konfident Sam się tu przyznał.
ale wieszże konfidentów nikt nie lubi i nie szanuje? Nawet ci którym donosisz....
fajny sobie sposób wybrałeś na życie... rodzina pewnie dumna...z konfidenta.
Do wiadomości @dżonyłojlker
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Czyli już oficjalnie @baronUPAdlina konfident Sam się tu przyznał.
ale wieszże konfidentów nikt nie lubi i nie szanuje? Nawet ci którym donosisz....
fajny sobie sposób wybrałeś na życie... rodzina pewnie dumna...z konfidenta.
Znaczy… mam pytanie: jak myślisz ile mnie obchodzi czy ktoś np. Tu mnie lubi czy szanuje? Rodzina w służbach od lat 50tych pracuje, więc można powiedzieć że są dumni. Jutro jak znajdę chwilę zejdę wydział niżej, to będzie szansa, że do 48h poznamy się osobiście koguciku