📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:14

Przemysław2277 napisał/a:
Niebywałe jakie typek miał szczęście że na takie ciamajdy trafił, w Holandii prewencja jest dość dobrze wyszkolona, szczególnie ta co patroluje na rowerach miasta, tam są same konie i większość z nich zna jakieś sztuki walki, przynajmniej ich podstawy, a Ci to widać że chyba z dyżurki się urwali.
Trzymaj na dokładkę. Stary film, ale dokładnie pokazuję ten cały "profesjonalizm" policjantów w tym kraju. Jeden Polak ich poniżył
W Zaandam znajduje się duży magazyn Albert Heijna i masa patoli z Polski tam przebywa, więc nie zdziwiłoby mnie to, gdyby uciekinier był Polakiem.
Gieros35 napisał/a:
We tle , załamka
Oj tam

Walduś za to mówił "we dupie",a i tak każdy wiedział ocb.
Byłem w tym roku nad morzem w nl (Rockanje) 9 dni miejscowość turystyczne czerwiec początek sezonu ani razu nie widziałem radiowozu/pieszo/rowery brak policji. Z tego co się od znajomej dowiedziałem to mają ogromna braki kadrowe nie zależnie czy duże miasto czy prowincja(a większość policjantów jest bliżej niż dalej do emerytury).
@m_ivan:
Po tych gabarytach, które wybiegły z samochodu ciężko stwierdzić czy to chłop, czy baba 😅
Tym bardziej w postepowych Niderlandach 🤣😜
Po tych gabarytach, które wybiegły z samochodu ciężko stwierdzić czy to chłop, czy baba 😅
Tym bardziej w postepowych Niderlandach 🤣😜
A nie można by tak zaimportować trochę policajów z Chameryki? Bo z naszymi sebixami ani polscy ani holenderscy sobie nie radzą...
Delikwent napisał/a:
A we tle polski sklep Wisła 😁👍🏻
To miejscowosc Zaandam I pl sklep 😄
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie