Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:14
VonKuste 2025-09-15, 17:45 1
a w tle Polski sklep Wisła w Zaandam hahahahahaha
Zgłoś
andr27 2025-09-15, 19:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Voyteck 2025-09-15, 19:15
Naprawdę Chapeau bas!
Albo goed gedaan...
Zgłoś
ActAnonymous 2025-09-15, 19:58 4
Przemysław2277 napisał/a:

Niebywałe jakie typek miał szczęście że na takie ciamajdy trafił, w Holandii prewencja jest dość dobrze wyszkolona, szczególnie ta co patroluje na rowerach miasta, tam są same konie i większość z nich zna jakieś sztuki walki, przynajmniej ich podstawy, a Ci to widać że chyba z dyżurki się urwali.

Trzymaj na dokładkę. Stary film, ale dokładnie pokazuję ten cały "profesjonalizm" policjantów w tym kraju. Jeden Polak ich poniżył

Zgłoś
Heliar 2025-09-15, 20:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wujek_Bukake 2025-09-15, 21:06 1
Zgłoś
Batman_ 2025-09-15, 21:20 3
W Zaandam znajduje się duży magazyn Albert Heijna i masa patoli z Polski tam przebywa, więc nie zdziwiłoby mnie to, gdyby uciekinier był Polakiem.
Zgłoś
trawa Wczoraj 0:09
Gieros35 napisał/a:

We tle , załamka

Oj tam

Walduś za to mówił "we dupie",a i tak każdy wiedział ocb.
Zgłoś
Kormork Wczoraj 1:02 1
Byłem w tym roku nad morzem w nl (Rockanje) 9 dni miejscowość turystyczne czerwiec początek sezonu ani razu nie widziałem radiowozu/pieszo/rowery brak policji. Z tego co się od znajomej dowiedziałem to mają ogromna braki kadrowe nie zależnie czy duże miasto czy prowincja(a większość policjantów jest bliżej niż dalej do emerytury).
Zgłoś
Sebas517 Wczoraj 16:19 1
@m_ivan:
Po tych gabarytach, które wybiegły z samochodu ciężko stwierdzić czy to chłop, czy baba 😅
Tym bardziej w postepowych Niderlandach 🤣😜
Zgłoś
majeńka Wczoraj 19:21
A nie można by tak zaimportować trochę policajów z Chameryki? Bo z naszymi sebixami ani polscy ani holenderscy sobie nie radzą...
Zgłoś
JurnyB Wczoraj 23:18
Mieszkam akurat w Zaandam 😆
Zgłoś
ZerocoolFx Dzisiaj 10:18
Delikwent napisał/a:

A we tle polski sklep Wisła 😁👍🏻

To miejscowosc Zaandam I pl sklep 😄
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem