Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:17
Halman 2021-04-11, 7:09 14
DzidaZawodnik napisał/a:

"Statki ewakuują ludzi z wyspy, ale tylko tych zaszczepionych przeciwko Covid"

A ja myślałem ze pierwszeństwo maja ci co mają kasę... Holokaust w Niemczech to potwierdził.
Zgłoś
pro_avenger 2021-04-11, 7:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Byku35 2021-04-11, 8:36 1
Ale że co? buzia w chmurzu?

Nic nie widać
Zgłoś
nowynick 2021-04-11, 9:22 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-11, 12:57
Halman napisał/a:

A ja myślałem ze pierwszeństwo maja ci co mają kasę... Holokaust w Niemczech to potwierdził.

Dalej tak jest, kto ma kasę już się zaszczepił i go ewakuują. Zginie biedota, jak zawsze.
Zgłoś
mygyry 2021-04-11, 14:49
Trąci mi to jakimś fejk newsem
Zgłoś
Cheeki 2021-04-11, 15:15
mygyry napisał/a:

Trąci mi to jakimś fejk newsem

Sąsiednie wyspy zgodziły się na przyjęcie "uchodźców" pod warunkiem, że będą zaszczepieni.

"Prime Minister Gonsalves said on Thursday that in order to board the cruise ships sent to evacuate people from the island, evacuees must be vaccinated, while the nearby island nations that are planning to accept refugees will also require vaccinations. He also recommended that those who arrive in shelters on St. Vincent be vaccinated."

Zgłoś
Pandemio-psychoza 2021-04-11, 17:11 6
Zgłoś
Juzwa 2021-04-11, 17:42 2
Zgłoś
Gaj0 2021-04-11, 19:06
nowynick napisał/a:

kiedyś w pierwszej kolejności ratowano kobiety i dzieci, dziś grupę 70+ i ludzi obciążonych genetycznie ciężkimi chorobami. To ma k***a sens...
W sumie nasz narodowy program szczepień założenia ma te same

W Polsce normalka najpierw szczepią swoich wyborców licząc że Ci co na nich nie głosowali dziwnym trafem umrą

Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-04-11, 19:12 1
Zgłoś
kzf 2021-04-11, 19:35 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem