Film edukacyjny z serwisu dla fanów offroadu, bogato ilustrowany przykładowymi failami. Powinien się Wam spodobać
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:42
Tu jest spoko wytłumaczone ale najlepsi agenci to tacy co się po mieście holują lipa o długości metra lub stalowa długa na 5 metrów bo i takich widziałem. Holowanie to sztuka i nie każdy może to robić. To trzeba umieć robić.
terenwizja ogólnie ma ciekawe filmy
tylko szkoda że tak mało.
Co do kinetyka to już nie raz ktoś przez niego ucierpiał, ale tak to jest jak się używa rzeczy bez poznania tajników prawidłowej eksploatacji
Co do kinetyka to już nie raz ktoś przez niego ucierpiał, ale tak to jest jak się używa rzeczy bez poznania tajników prawidłowej eksploatacji
Podoba mi się ten fragment w 1:17
- To jest taka lina kinetyczna, czyli ona nie strzela tylko się rozciąga jak guma z majtek
- Kinetyczna…
- To jest taka lina kinetyczna, czyli ona nie strzela tylko się rozciąga jak guma z majtek
- Kinetyczna…
Dobry instruktaż, a na Hardzie jest też filmik o tych, którzy się nie stosowali do w/w metod - pęknięta szekla zabrała dwie osoby do Allaha.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie