Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Holowanie
Zadi_ • 2016-09-23, 22:41

Pan w golfie chyba zapomniał przekręcić kluczyk i mu kierownicę zablokowało, nie widzę innego wytłumaczenia

I ta zatoczka ratująca przed czołówką
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2016-09-23, 22:45 7
A może kierowca jest tylko w tym białym
Zgłoś
Oponka 2016-09-23, 23:34
@up nie no jak się przyjrzysz to zobaczysz "kogoś" na miejscu kierowcy w tym starociu.
szkoda tylko, że ten biały nie urwał haka, gdy próbował ściągnąć go zjeżdżając na pobocze. byłoby zabawnie
Zgłoś
Zadi_ 2016-09-23, 23:38
@up to elegancki golfik jedyneczka w odcieniu zgnitej zieleni a nie żaden staroć
Zgłoś
Oponka 2016-09-23, 23:55 8
@up dobrze niech ci będzie, że to stary, nie widać, czy pordzewiały golf jedyneczka w odcieniu koziej sraki, w którym pewnie zjarało się sprzęgło bądź inny nie wymieniany od nowości podzespół
Zgłoś
~Velture 2016-09-24, 8:15 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
rapidu 2016-09-24, 12:42 2
Kierowca Golfa - sam ten fakt dużo wyjaśnia.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-24, 14:47
niepotrzebnie zjeżdżał na pobocze
Zgłoś
sirapacz 2016-09-24, 21:56 3
ten oszołom powinien na kolanach przez cały tydzień chodzić za kierowcą opla który go 'ściągnął' sprzed tira bo debil by zdechł na śmierć. I zrobił to tak, że nie zerwał taśmy holowniczej. Ma poukładane pod kopułą. Kierowca opla winien wg mnie jeszcze z liścia dać holowanemu za narażenie życia (holującego) przez głupotę skrajną.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-25, 0:23 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nano50 2016-09-25, 11:59
Panowie. Wyobraźcie sobie jaką presję odczuł ten w białym jak zobaczył tira przed sobą i auto holowane wciąż na lewym pasie.
Chociaż daje do myślenia fakt, że dopiero po przejechaniu tira biały gw🤬townie wykręcił w pobocze, żeby zerwać holowanego z powrotem.
Zgłoś
Marcino_s_30 2016-09-25, 14:02
Zgłoś
waloos 2016-09-25, 14:55
Zgłoś
sirapacz 2016-09-25, 16:02
@waloos Kiedyś nocą pomagałem zepchnąć zdechniętego golfa z drogi. bez pracującego silnika obrócenie kołem kierownicy wymagało nadludzkiej wręcz siły (oburącz nie byłem w stanie jej ruszyć). nie wiem czy to tamten był taki popsuty czy wspomagania w vw tak mają. U mnie hydrauliczne wspomaganie bez silnika pozwala na przekręcenie kierownicy(aczkolwiek bardzo ciężko jest, no i to nie jest vw)
Zgłoś
Swicheroo 2016-09-25, 16:40
@sirapacz mam auto z koncernu VW, z przełomu milenium

Wspomaganie hydrauliczne kiedy nie pracuje ale jest sprawne, daje się obrócić nawet jedną ręką. Niestety, nikt nigdy nie słyszał o serwisie maglownicy dopóki auto nie przestanie w ogóle skręcać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem