👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby homar potrafil krzyczec to zaraz by popowstawaly organizacje chroniace go od smierci. Zreszta ze wszystkim tak jest. Czlowiek robi sie bardziej czuly kiedy nie tylko widzi ale i slyszy cierpienie. Dlatego jakby ow homar sie wydzieral, ze go na pol przecieli zywcem to maly zoltek by chyba mu tak nie patrzyl prosto w oczy...
Chyba bym nie dał rady zeżreć czegoś przy wbijaniu widelca by do mnie porozumiewawczo mrugało...

Ten widok przypomniał mi reklamę hamburgerów która leciała w Świecie wg Bundych:
"Gdyby ta wołowina była jeszcze świeższa, robiłaby: muuuuuuuu!"
"Gdyby ta wołowina była jeszcze świeższa, robiłaby: muuuuuuuu!"

ehh azjaci są jednak pojechani, równie dobrze nam europejczykom można wsadzić krowę czy świnię między owoce i warzywa, po czym życzyć grzecznie smacznego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie