Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-12-09, 13:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rust 2016-12-09, 13:04 1
jak to owoce morza daje rybą jak wszystkie
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-09, 13:12
Myślałem z początku że wsadzi k🤬sa w szczypce
Zgłoś
kopnijkota 2016-12-09, 13:29
Rozmnożył homara.
Zgłoś
PoliteP 2016-12-09, 14:12 8
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-09, 14:23 5
vass napisał/a:

Jak ktoś jadł polskie raki z jeziora czy rzeki, to już nie musi jeść homara.
Tak tak za komuny jeszcze były raki w jeziorach i rzekach, teraz chyba ciężko spotkać.

Polskiego szlachetnego raka to już ciężko uświadczyć. Zostały wyparte przez te chińskie czy amerykańskie pręgowane o podwyższonej tolerancji na skażenie. Całe dzieciństwo na Mazurach spędziłem, pamiętam, że i ryb i polskich raków było mnóstwo. Teraz jest gówno. W ogóle polityki zarybiania nie ma. Jestem nurkiem, jak widzę wędkarza nad akwenem, w którym nurkuję to aż przykro mi i nie mam serca mu powiedzieć że tam pod taflą jest pustynia.
Zgłoś
nessei 2016-12-09, 15:29 2
@Vass
Niestety, ja już okazji nie miałem, dziadek z ojcem kiedyś opowiadali o tym, że w podhalańskich rzekach można było spotkać raki, w co nie chciało mi się wtedy wierzyć, bo wtedy nie było w nich nawet ryb. Trzeba przyznać, że coś zaczyna się poprawiać, bo od czasu do czasu można coś spotkać w górskim potoku.
Zgłoś
orion123123 2016-12-09, 15:49 3
bardzo humanitarne
Zgłoś
FeldmarszałekDuda 2016-12-09, 16:21
Jakby kogoś interesowało to tak nazywa się jego kanał na yt: Hiroyuki Terada - Diaries of a Master Sushi Chef
Zgłoś
Catar 2016-12-09, 18:29
Ja chce ten nóż
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-09, 19:15
Jak w ogóle można jeść owoce morza? Przecież tam ryby srają
Dla mnie badziewie, ale to pewnie wynika z mojego uprzedzenia. Za cenę tego homara mam kaszanki na kilka grillów/grilli (?).
Zgłoś
spinaczel 2016-12-09, 20:42
to ten homar czuł jak by zabijany czy nie ?
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-09, 20:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vagatiosoul 2016-12-09, 22:32
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-10, 9:27
spinaczel napisał/a:

to ten homar czuł jak by zabijany czy nie ?

Tak, dlatego mimo, że to "tylko" homar to mam nadzieje, że gość potknie się i ten noż wbije mu się w łeb.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem