Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bodzio204 2020-03-05, 1:22 1
Postać mężczyzny jest symbolem człowieka, istoty ludzkiej. Lewactwu już się w głowach przewraca totalnie. Pewnego dnia narodzi sie drugi Hitler, tyle że tym razem innych będzie palił w krematoriach.
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-05, 2:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Byku35 2020-03-05, 2:56
za peo stawiali znaki drogowe na podwójnych słupkach
ludzie ślepi jesteście, robicie to jak wam zagrają,
Nie dziwne że was tłuką od pokoleń
zmiany są widoczne A wy dalej za pro tęsknocie! rosjo puść atomówke
Zgłoś
Asuritta 2020-03-05, 3:18 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
No-idea 2020-03-05, 6:20
Zgłoś
mygyry 2020-03-05, 7:40
Zgłoś
zzzz2 2020-03-05, 8:11
O ile to nie fejk, to czegoś nie rozumiem. Przecież kiedy jak nie teraz te znaki są neutralne płciowo - brak im gwintu czy bolca. Bo jeśli chodzi o same włosy/sukienkę, to o ile mnie umysł nie zawodzi, w krótkich włosach / w krótkich spodniach chodzą zarówno mężczyźni, jak i kobiety. Gorzej byłoby chyba odwrotnie, jeśli już.
Zgłoś
saves 2020-03-05, 8:31
Mogliby choć na rowerze pedały zostawić.
Zgłoś
freaky 2020-03-05, 9:49 1
Rozumiem, gdyby pionowe oznakowanie jezdni w Finlandii wyglądało tak:

Zgłoś
longfly 2020-03-05, 10:07
prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---

kolejny post dla zwyklych sebixow i fake info
Zgłoś
kolosasz 2020-03-05, 11:15
longfly napisał/a:

prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---
kolejny post dla zwyklych sebixow i fake info

oczywiście, że to fejk albo co najmniej manipulacja.
W tekście źródłowym jest mowa o neutralności płciowej znaków a tytuł tego posta sugeruje
jakoby Finowie uznali, że znaki są homofobiczne, bo obrażają, piętnują gejów i lesbijki.
Link do źródła
Zgłoś
Wiewór 2020-03-05, 11:55
freaky napisał/a:

Rozumiem, gdyby pionowe oznakowanie jezdni w Finlandii wyglądało tak:

Znak nie wolno Onr?
Zgłoś
pve11 2020-03-05, 12:01
Zgłoś
AbelardG 2020-03-05, 21:15
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem