👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postać mężczyzny jest symbolem człowieka, istoty ludzkiej. Lewactwu już się w głowach przewraca totalnie. Pewnego dnia narodzi sie drugi Hitler, tyle że tym razem innych będzie palił w krematoriach.
za peo stawiali znaki drogowe na podwójnych słupkach
ludzie ślepi jesteście, robicie to jak wam zagrają,
Nie dziwne że was tłuką od pokoleń
zmiany są widoczne A wy dalej za pro tęsknocie! rosjo puść atomówke
ludzie ślepi jesteście, robicie to jak wam zagrają,
Nie dziwne że was tłuką od pokoleń
zmiany są widoczne A wy dalej za pro tęsknocie! rosjo puść atomówke
O ile to nie fejk, to czegoś nie rozumiem. Przecież kiedy jak nie teraz te znaki są neutralne płciowo - brak im gwintu czy bolca. Bo jeśli chodzi o same włosy/sukienkę, to o ile mnie umysł nie zawodzi, w krótkich włosach / w krótkich spodniach chodzą zarówno mężczyźni, jak i kobiety. Gorzej byłoby chyba odwrotnie, jeśli już.
Rozumiem, gdyby pionowe oznakowanie jezdni w Finlandii wyglądało tak:

prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---
kolejny post dla zwyklych sebixow i fake info
longfly napisał/a:
prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---
oczywiście, że to fejk albo co najmniej manipulacja.
W tekście źródłowym jest mowa o neutralności płciowej znaków a tytuł tego posta sugeruje
jakoby Finowie uznali, że znaki są homofobiczne, bo obrażają, piętnują gejów i lesbijki.
Link do źródła
freaky napisał/a:
Rozumiem, gdyby pionowe oznakowanie jezdni w Finlandii wyglądało tak:
Znak nie wolno Onr?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie