👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam na znakach drogowych widze piktogramy, ale jak widac dewianci muszą się wszedzie wpierdzielic.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A ta homofobia to skąd wpadła do głowy??
Z dupy.

Powinni zdehomofobizować graffiti
Niezorientowanym polecam scenę bójki w barze z "Lapońskiej odysei" lub cały film "Heavy Trip" (Hevi reissu).

Niezorientowanym polecam scenę bójki w barze z "Lapońskiej odysei" lub cały film "Heavy Trip" (Hevi reissu).
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A ta homofobia to skąd wpadła do głowy??
to pytanie jest zasadne
W źródle mowa jest o neutralności płciowej znaków a w poście - o homofobii.
Żądam wyjaśnień

MenSa napisał/a:
Z dupy.
Nie pytałem o to jak się w domu zabawiasz...
No cóż, zboczeńcom się we łbach poprzewracało z nadmiaru r🤬ania w dupsko
proponuję uznać że mężczyzna na znaku to dusza, najlepiej chrystusowa aby ocieplić stosunki z bojownikami o wolność - a raczej niewolę - kobiet, szczególnie szczupłych blondynek ze szwecji i okolic
No czas najwyższy przecież te znaki promują nienawiść do zupy ogórkowej jak tak można należy wszystkie zamknąć w więzieniu natychmiast.

Hmmm czy jezeli znikną znaki przedstawiające postać mężczyzny to znaczy ,że te znaki ich nie dotyczą?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie