Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Homoschody
dzarul • 2014-03-14, 22:47
1) Richard Kennedy wychodząc z klubu gejowskiego w Preston został brutalnie zaatakowany przez grupę homofobów.

2) Jego post na fejsbuku o treści "tak wygląda moja twarz po homofobicznym ataku, mam wybite cztery zęby, pokiereszowane kolana...a wszystko to z powodu mojej orientacji seksualnej" udostępniło ponad 180 tysięcy osób a sprawą bardzo poważnie zajęła się policja.

3) po krótkim śledztwie okazało się że Richard z powodzeniem może aplikować na staż do Wyborczej w razie gdyby z pisania "listów do redakcji" wycofała się znana nam wszystkim studentka Magda. Na nagraniu z klubu do którego dotarła policja widać bowiem wyraźnie, że nie ma żadnego napadu ani tym bardziej pobicia, jest za to pijany w sztok Richard który spada ze schodów na twarz.
Zdjęcie delikwenta

[

link do źródła dailymail.co.uk/news/article-2579192/Gay-theatre-student-claimed-beate...
za żelazna logika
Zgłoś
geniuszę 2014-03-14, 22:48 300
j🤬y pedałek
Zgłoś
____ 2014-03-14, 22:52 69
bo to były homofobiczne prawicowe schody!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:01 9
''Mitomanami często są osoby o rozchwianej psychice i zmiennym nastroju, dzięki opowiadaniu rzeczy niestworzonych chcą być w centrum zainteresowania przy jednoczesnym odczuciu zaspokojenia. Na początku udaje się im to (powoduje to uzależnienie psychiczne od opowiadania rzeczy nieprawdziwych), szybko jednak są rozpoznawani przez otoczenie.''
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:08 37
j🤬y frajer! k🤬a to musi isc na gółwna i do mediów! Przez takiego c🤬ja ktoś mógł trafić do więzienia bo by jacyś swiadkowie jeszcze by się znaleźli itp. i niewinna osoby poszłaby siedzieć! sk🤬ysyn teraz sam powinien iśc do raju r🤬aczy w dupe na pół roku!

Pewnie biedroń tak samo robi, wyj🤬 się lub mmurzyńksa pałą dostał po ryju a potem na tweeta, że jakiś homofob go pobił! j🤬e k🤬y to jest ich j🤬a propaganda i ja od już dawna dawien o tym mówiłem i modliłem się o taki przewrót zdarzeń tylko k🤬a szkoda że to w polsce się nie stało!

Ludzie wrzucajcie to wszędzie i sami zoabczycie, że nagle "homofobiczne ataki" zmalały o 95% bo geje bedą się bały konsekwencji swoich gejowskich kłamstw!

K🤬a ale mam ból dupy, pewnie biedroń mi się na chate wkradł
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:13 3
Ale fejm mu wzrósł i e-penis stanął. Nie tylko że pedał, to jeszcze kłamca.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:14 1
ot pedzio (tak pedal bo nie gej) wpadl na pomysl stania sie gwiazda dnia. a goniace za sensacja kurewskie media podchwycily temat. i tyle. liczy sie klikalnosc/naklad a nie rzetelnosc informacji
Zgłoś
prezeszdzich 2014-03-14, 23:18 4
Takie zaj🤬e czasy, że musisz być gejem, cyganem, c🤬kiem bądź cz🤬chem żeby ludzie cię popierali i współczuli. Ostatni gasi światło...

podpis użytkownika

live with me if you want to cum
Zgłoś
macior13 2014-03-14, 23:23
spoko czyli teraz dostanie zaoczny wpierdziel
Zgłoś
CahirAepMawr 2014-03-14, 23:27 15
K🤬a, jak mnie wk🤬ia słowo homofobia, to tak jak ja bym się bał tego ścierwa.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:30
kłamliwy pederasta
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-14, 23:44 8
Ale kolana to ma pewnie pokiereszowane nie od upadku ze schodów
Zgłoś
lukaszdzi 2014-03-14, 23:57 21
On jest autohomoseksualistą, sam się wyj🤬 na schodach
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 0:03 7
Cioty z tych pedałów
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 0:29 5
Teraz można dać mu wp🤬l żeby był materiał na harda i tak już nikt mu nie uwierzy, że dostał w pysk za zj🤬y ryj i zj🤬a orientacje Powiedzialbym ze c🤬j mu w dupe ale niestety dla niego to przyjemnosc.

PS: zbieram na czolg
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie