podobno jeśli parkuje się obok civica to z tej strony z której stał łapie nasz samochód korozja
Polnischefuhrer napisał/a:
podobno jeśli parkuje się obok civica to z tej strony z której stał łapie nasz samochód korozja
Podobno jak się parkuje obok twojej starej w łóżku to od strony której leży łapie nasz organizm wirus HIV
Lelon napisał/a:
hahaha widać ,że masz honde syfika hahaha k🤬a japońskiego szoguna
Podobno jak się parkuje obok twojej starej w łóżku to od strony której leży łapie nasz organizm wirus HIV

ThunderZ napisał/a:
lepszy civic niz golf 3 lub bmw jeśli chodzi o cene, moc i koszty
pozdrawiam hejterów którzy zap🤬lają codziennie na busa. PS. już przesiadłem się na audi..
Rodzice zasponsorowali 80 w gazie?

NafazowanyKoleś napisał/a:
Ja p🤬le to na prawdę kogoś bawi?
Wszystkich poza Tobą

dancio91 napisał/a:
To gdzie Ty k🤬a mieszkasz, że ludzie na Golfa 3 zwracają uwagę?![]()
Wola Justowska, Kraków. Tak zwracają uwagę, jak w auto zainwestuje się tyle co niektórzy wykładają na "bezwypadkowe" kilku roczne auto z "DDR", i zrobi się je ze smaczkiem, to jest na co popatrzeć

A no i nie rozwiercałem tłumika, mam 4-2-1 na kwasówce 2,5".

Dobry materiał.
Miałem Prelude V, trwała była. Żałuje, że sprzedałem bo to fajny bolidzik.
Miałem Prelude V, trwała była. Żałuje, że sprzedałem bo to fajny bolidzik.

ee ja mam właśnie 1.4, 75 kucyków, bez gazu i nie narzekam. jak na pierwszy samochód dla mnie bomba a rdza taka średnia

ma ktoś to w orginale???
O czym oni opowiadają.
Ps co do syfików słyszałam że trzeba kawał szyny kolejowej wozić w bagażniku i w nocy kładzie się koło auta wtedy rdza hopppppp na tą szynę ;P
O czym oni opowiadają.
Ps co do syfików słyszałam że trzeba kawał szyny kolejowej wozić w bagażniku i w nocy kładzie się koło auta wtedy rdza hopppppp na tą szynę ;P